Brrr.. tijd voor winterkleding!

Het wordt eerder donker en de dagen worden alsmaar kouder. De mutsen, sjaals en andere winter items kunnen achteruit de kast gepakt, gekocht of natuurlijk zelf gemaakt worden. Met de nieuwe Ottobre Wintereditie komt dat zelf maken in ieder geval goed. Met winterse patronen gemaakt van de fijnste en warmste tricot stoffen kleed je je kinderen deze winter heerlijk en uniek aan! Een leuk extraatje ontvingen wij van Ottobre deze keer: een fijn patroon voor een warm merino muts. En omdat we willen dat jullie kinderen er ook heerlijk warm bijlopen, delen we hem graag.

Zonder stof natuurlijk geen merino muts! Op dit moment hebben we 2 merino-wollen stoffen; de Silli Musta, een heerlijke tricot stof met egeltjes er op, en een effen blauwe. Mocht er interesse zijn in andere merino stof, dan bestellen we deze graag bij, mits genoeg animo. Alle andere merino stoffen van Myllymuksut kun je op de website van Myllymuksut bekijken. Als je mee wilt bestellen, stuur dan even een mailtje naar stefanie@musjes.com

Het patroon van de merino muts vind je gewoon op onze blog, wel zo handig!
Show je ons je creatie als ‘ie af is? Dat kan via onze Facebook pagina.

kansi   file_name_20769_9_349_4_158_5_4532


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *