De derde limited edition van Tony’s Chocolonely

Jaaaaaa! Het is eindelijk zover! Na weken in spanning zitten wat die derde reep toch zou zijn is de smaak nu bekend. Na de Melk Popcorn Discodip en Puur Amandel Zeezout vult de derde limited edition onze voorraad Tony’s aan. Het is weer een verrassende combinatie, waarbij je misschien bij het lezen denkt;’huh? wat?’ Maar Tony’s Chocolonely kennende is het weer een smaaksensatie. Goed, jullie genoeg in spanning gehouden. De nieuwe smaak is namelijk Melk Lemon Cheesecake!
Wij zijn zelf erg benieuwd hoe hij smaakt. Mij persoonlijk lijkt de citroen in een reep nogal een raar idee, omdat je zo van zoet naar zuur gaat. Maar Tony’s zou Tony’s niet zijn als de smaak uiteindelijk een heerlijke verrassing zou zijn.
Ik ben erg benieuwd! Jullie ook?


Derde-limited-edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *