Kleurrijk Affenzahn

De leukste ontdekking die ik deed op de Kleine Fabriek – dé kindermodevakbeurs – was afgelopen juli echt Affenzahn! Dit kinderrugtassenmerk is onderdeel van het Duitse Fond of Bags en is echt vernieuwend en origineel. Elk tasje is gemaakt van gerecycled materiaal – van petflessen – en helemaal ergonomisch vormgegeven. Die kunnen dus wel mee met een lange wandeling! Daarnaast zijn ze ook gewoon heel erg leuk en kinds! Met speelse kleuren, vrolijke vriendjes en, als klap op de vuurpijl, een uittrekbaar tongetje waar de trotse eigenaar een fotootje in kan steken! 

De eerste lading tasjes kregen we begin augustus in de winkel en daar bleven ze niet lang. Ze vlogen echt uit de boom, waar ze in hingen. Super leuk is het dan ook dat we vanaf deze week de succescollectie kunnen uitbreiden met nóg meer vrolijke vriendjes! Deze hebben nog meer kleur en spreken daarmee wellicht nog meer kindjes aan. Zo is er voor ieder wat wils! Welk kinderrugtasje past er bij jouw kindje? Ze vinden het helemaal niet erg om ingepakt met de zak uit Spanje te komen 😉 

Het enige dat we niet zo leuk vinden is de naam Affenzahn. En nu het merk internationaal gaat beginnen ze er daar in Duitsland ook over na te denken… Als wij een toffe nieuwe naam kunnen bedenken, dan dopen ze de rugtassen wellicht om. Wat zou jij een goede (internationale) naam vinden?

   
    
   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *