Afzakkende broeken? Niet met Dapper Snappers!

Eerlijk gezegd vind ik best dat mijn zoon een kont heeft. Dat spijkerbroeken van welk merk dan ook, met hoeveel verstelbare bandjes er in dan ook, altijd afzakken is en blijft voor mij een heel groot raadsel. Het is nu ook weer niet dat hij zo’n dikke kont heeft dat de broeken daarom niet hoog genoeg komen. Met een riem was dit in principe prima op te lossen, op het feit na dat riemen vinden voor peuters, die ook nogal een eigen smaak hebben, niet zo makkelijk is. Sinds Quinten zindelijk is, zijn joggingbroeken en sweatpants zijn favoriete broeken. Logisch ook, een knoopje van een spijkerbroek losmaken is 1 ding, maar daarna ook nog een riem was net een brug te ver. Dus leefde hij zo’n beetje in zijn ‘makkelijke’ broeken die met een touwtje een keer strikken prima bleven zitten. Maar toch, af en toe een spijkerbroek of een andere broek zonder touwtjes is toch ook wel erg leuk. Alleen zaten we nog altijd met ons afzak-probleem. Gelukkig was de oplossing heel dichtbij, zo dichtbij dat ik me afvroeg waarom ik er niet eerder aan dacht: Dapper Snappers, gewoon te koop bij ons natuurlijk! Deze kan hij zelf makkelijk losmaken wanneer nodig, waardoor hij nog steeds als een grote jongen naar de toilet kan. En bijkomend voordeel; er is zo’n grote keuze in, dat er zelfs voor mijn kritische zoon iets bij zat!


248 butterflies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *