Een winter vol wanten

Het wordt steeds kouder buiten en stiekem heb ik de wanten van Quinten (3,5) al klaargelegd. Tegen beter weten in eigenlijk, wat tot dusver heb ik hem (behalve toen hij een baby was) nooit zo ver gekregen wanten aan te houden. Zijn record staat geloof ik op maximaal 10 minuten. Hij heeft liever ijskoude handen, ook wanneer hij sneeuw pakt, dan dat zijn wanten aanhoudt. Inmiddels 3,5 en goed pratend heeft hij daar een prima reden voor; ‘ze vallen toch steeds uit als ik wil spelen’. Helaas moet ik hem daar gelijk in geven.

Anna-Maria Mountford uit Canada had soortgelijke problemen en pakte dit slim aan. Zij ontwerp MimiTENS, wanten met manchetten die tot aan de ellebogen reiken. Zo zijn niet alleen de handen maar ook de armen lekker warm, en natuurlijk het aller belangrijkste: uitvallende wanten zijn verleden tijd! MimiTENS zou natuurlijk geen echt kindermerk zijn als er geen diversiteit in kleuren en printjes zou zijn, dus ook dat zit helemaal goed. Geen reden meer om niet snel langs Groningen te gaan of in de webshop te snuffelen en Quinten zelf zijn nieuwe wanten te laten uitkiezen!

mimitens-all-weather-baby-mittens-bunnies-pink_large file_name_20769_9_349_4_158_5_2813


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *