Knutsel en speelplezier met Krooom!

Vroeger als klein meisje knutselde ik super graag. Ik ging naar de knutselclub op woensdag en als het even kon knutselde ik thuis ook iedere week een paar keer. Nu mijn zoon bijna 4 wordt ben ik dan ook regelmatig met hem aan het knutselen. Het meeste moet ik nog wel doen, maar hoe trots hij op het eindresultaat is is echt geweldig om te zien! Daarom kan ik ook niet wachten tot hij nog ouder is, het wordt alleen maar leuker in mijn ogen.

Musjes haalde een merk naar Nederland dat het knutselen gewoon een extra dimensie geeft. De pakketten van Krooom zijn van hoge kwaliteit gerecycled karton en zonder gereedschap in elkaar te zetten. Je hebt er hele pakketten van, zoals een super schattig prinsessenkasteel of een heel stoer piratenschip inclusief figuren en accessoires, maar ook losse kleinere dingen. Zoals een ijskar, camper, brandweerwagen en ga zo maar door. Zo bouw je in no-time je eigen verkeer!

Krooom zorgt doordat het karton van zulke goede kwaliteit is niet alleen voor plezier tijdens het in elkaar zetten maar ook voor uren speelplezier nadat het in elkaar staat. De voertuigen kunnen allemaal rijden en de speelsets bevatten een speelmat en verschillende accessoires.

Musetta en Nishenne probeerden het in de winkel alvast uit. Kijk je mee?


prinses1c9a8155caa3758ec1d179b5a7189119

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *