De allerlekkerste macarons van Smaakaron!

Vrijdag was de eerste verkoopdag van heerlijke macarons in de winkel. Het toeval wilde dat deze macaron-leek in Groningen was dus mocht proeven. Enigszins sceptisch toch wel, want schuim, daar hou ik niet zo van. Ik koos heel safe voor de blauwe vanille versie, en het enige wat ik kan zeggen is: wauw! Deze bakker weet wat hij doet. Of er een stukje hemel op je tong ligt. Buiten de vanille zijn er nog heel veel spannende smaken zoals passie fruit, chocolade/mint etc. Je kunt het zo gek (en lekker) niet bedenken of het wordt gemaakt. Buiten het feit om dat het dus echt heerlijk is, ziet het er ook nog eens geweldig uit. Je zou het voedsel-kunst kunnen noemen. En geloof mij, het uiterlijk maakt zijn verwachtingen meer dan waar.

De macarons komen van Smaakaron en deze maakt de lekkerste macarons van Nederland – volgens de Telegraaf! Deze zijn dus vanaf gisteren exclusief bij Musjes Kinderkleding te koop (en te proeven!) Gemaakt met biologische ingrediënten en op 100m afstand van de winkel door topbakker Alvaro!

We zijn nu druk op zoek naar een mogelijkheid om de macarons ook te kunnen versturen zonder dat ze beschadigen, maar dat gaat vast goedkomen! Op de Ouders Natuurlijk Beurs nemen we natuurlijk ook een beperkt aantal boxen met 6 macarons mee, plus mini’s om te proeven! Wees er snel bij want op = op.

Voor meer informatie en alle mogelijkheden van bestellen van macarons, macarontaarten en ander heerlijk bakwerk: www.smaakaron.com


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *