Prematuurtjes mogen ook tof zijn

Een kindje dat zich te vroeg aandient of dysmatuur geboren wordt is in eerste instantie zorgbarend. Op dat moment boeit het niet wat het kindje aanheeft, als het maar goed gaat met hem of haar. Pas als alles goed gaat en de monitoring er een beetje af mag en er uitzicht is op mee naar huis dan blijkt dat er weer ruimte is voor de gewone dingen. Een babykamertje thuis, een kastje vol mooie kleertjes en al die andere dingen die je eigenlijk in die laatste paar weken nog wilde regelen.

Op het moment dat een prematuur of dysmatuur geboren kindje uit de couveuse mag en gewone kleertjes aan mogen dan zijn alle maatjes 50 waarschijnlijk nog steeds te groot. Daarom zijn we heel blij dat Maxomorra hun kledinglijn heeft uitgebreid met maat 44 en maat 50, ipv 50/56. Het maatje 44 is echt ienimini en daardoor geschikt voor een prematuurtje. Zo kunnen ook zij vrolijke kleurtjes en een tof printje dragen in biologisch katoen. Zacht, soepel, eenvoudig aan te trekken want het hoeft niet over het hoofdje heen.

We hebben in het assortiment premature babykleding jumpsuitjes, overslagrompertjes en broekjes opgenomen zodat je zelf kan kijken wat je handig vindt met je kleine wondertje. Als kraamcadeautje ook erg leuk natuurlijk, want juist als je hoofd niet staat naar het uitzoeken van kleertjes in een maatje die je eigenlijk niet nodig had willen hebben kan het zomaar fijn zijn om toch iets in jouw smaak te krijgen wat je kindje al past!


file_name_20769_9_349_4_158_5_13235file_name_20769_9_349_4_158_5_13265file_name_20769_9_349_4_158_5_13704

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *