Het eerste pakje

Door Musetta:

Ik hoor vaak: “nee, maat 50, dat doen we niet hoor. Daar zijn ze zo uitgegroeid”. Dan leg ik hen uit dat één setje/pakje in maat 50 zeker geen overbodige luxe is. Doorgaans zijn de kleintjes in de eerste week echt nog zo klein dat maat 56 veel te groot zit. En bedenk dan dat in die eerste week zo ongeveer het hoogste percentage foto’s gemaakt worden… Hoe duurzaam is het dan juist wél om op z’n minst één goed passend setje/pakje te hebben als je weet dat deze de 60 jaar erna door jouw kindje bekeken wordt bij zijn babyfoto’s?

Ik had voor alle drie de kinderen een paar pakjes in maat 50. Voor de eerste dagen, toen al het andere te groot nog was. Als er weer een kindje zou komen kies ik zeker weer een paar pakjes in maat 50 of misschien zelfs wel eentje in maat 44 want zelfs maat 50 valt soms nog te ruim.

Op mijn lijstje staan de pakjes van Maxomorra en vandaag kwamen de jumpsuits van Krutter binnen! Die met die hartjes zijn echt mijn favoriet! Moet je je toch voorstellen, zo’n gupje in zo’n zoet pakje: kleurrijk maar niet overweldigend. Geweldig voor elke pasgeborene… Ik ben verliefd!


Krutter.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *