10 x voor Koningsdag

Door Stefanie:

27 april is het al weer Koningsdag! Een dag die hier in het dorp groots gevierd wordt, met allerlei dingen voor jong en oud. Ik vind het dan ook erg leuk om mijn kinderen helemaal in oranje, rood/wit/blauw te kleden. Natuurlijk mogen de leeuwen hier en daar ook niet ontbreken. Om jullie ook inspiratie te geven voor de perfecte Koningsdag musthaves deel ik de leukste 10 met jullie!

1. Snails nagellak: In de nieuwe La Fleur collectie van Snails zit een fel oranje en een blauw nagellakje hoe leuk! Daarnaast hebben we ook nog rood en wit, daarmee lak bijvoorbeeld elke nagel een andere Nederlandse kleur of op elke vinger een zelfgemaakte vlag. Met Snails lak je de nagels van je kind helemaal veilig en ’s avonds was je het er gewoon weer af!

2. Namaki schmink: De Clown & Superhero 3 colorskit bevat rood, wit en blauw! De schmink van Namaki is biologisch en hypoallergeen. Zo kun je helemaal veilig en met een gerust hart je kinderen laten experimenteren met Koningsdag schmink!

3. Nona Woven Wraps: In de collectie van Nona Woven Wraps zit een draagdoek die geweldige oranjetinten heeft: Imagine Citrus Burst. Mijn dochter wordt nog steeds heel veel gedragen, dus hoe tof is het dan om een toepasselijke doek te hebben?

4. 4FunkyFlavours kleding: Naast versieren met schmink en nagellak kan kleding natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je van een heerlijke zomerse Pineapple top? Of voor jongens: donkeroranje ‘No cars go‘ shirt met toffe retro auto. Super leuk om te combineren met rood, wit en blauwe accessoires!

5. MevrouwMus speelketting: Een fel oranje olifant voor om je nek! Heerlijk voor kleintjes om mee te spelen als ze in de draagdoek zitten, of voor grotere kinderen om hun eigen nek. Maakt een outfit in een keer heel Koningsdag-proof!

6. Gehoorbescherming van Babybanz: Waar feest is is (hard) geluid, iets wat voor kleintjes erg hinderlijk kan zijn als ze willen slapen of zich proberen af te sluiten voor prikkels. Daarbij is hard geluid voor de allerkleinste ook nog eens schadelijk voor de oren. Met Babybanz gehoorbescherming demp je de geluiden voor je kindje en kun je met een gerust hart met de grotere mee Koningsdag vieren.

7. Drink in the Box: Van Koningsdag vieren word je moe en krijg je dorst, tenminste mijn kleuter wel. Er is hier altijd een springkussen en genoeg om te bewegen dus hij zal al gauw om iets te drinken komen. Zeker water kopen vind ik overbodig, dus nemen we dat lekker zelf mee. Met de handige oranje Drink in the Box neem je je drinken mee en val je helemaal binnen de Koningsdag kleuren!

8. Een rugzak van Affenzahn: Er moet vast van alles mee naar Koningsdag en wat is leuker dan dat in een toepasselijke tas meenemen? Van Affenzahn hebben we niet 1 maar wel 2 oranje tassen; een tijger en een leeuw. Ik weet wel welke ik zou kiezen!

9. Kleding van Smafolk: Waar we vorig jaar nog een super tof oranje leeuwen shirt van Smafolk hadden, zijn er nu de oranje vossen! Voor de wat kleinere kinderen is er een onwijs leuke jumpsuit met oranje visjes. Het leukste? Ze matchen ook nog eens enorm goed, 2 leuke oranje kinderen bij elkaar!

10. Moromini kleding: Een jurkje dat ‘Perfect Weather’ heet kan alleen maar voor veel goeds zorgen op Koningsdag. Dat ‘ie ook nog eens oranje is en er rood, wit en blauw in de regenbogen zit maakt het helemaal af. En hij is er ook nog eens als longsleeve!


10Koningsdag.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *