10x Summer Mus(t)haves

Door Musetta & Stefanie:

De afgelopen dagen lijkt het steeds meer écht zomer. Daarom willen we graag onze favoriete zomer-items uitlichten!

1. UV-suit
Echt met stip op nummer 1 staan voor mij toch wel de UV-suits. In feite is het zo ongeveer het enige dat mijn kinderen nodig hebben als we op vakantie op een camping verblijven. ’s Ochtends trekken ze hem aan en de hele dag spelen ze erin. Of dat nou in het zwembad, bij een riviertje of gewoon in de speeltuin is. Ze dragen hem graag en de kwetsbare delen van hun lijfjes zijn goed beschermd tegen schadelijke UV straling van de zon! Aan het eind van de dag zet ik ze met pak en al onder de douche, daar trekken ze hem uit en spoelen hem af. Even uithangen en de volgende dag weer klaar voor een heerlijke dag!

2. Zonnehoedjes
Een zonnehoedje is redelijk onmisbaar in de zomer. Van teveel zon op het hoofd kan je kindje flink ziek worden en zon die in de ogen straalt is niet alleen vervelend maar kan ook het netvlies beschadigen. Een vrolijk zonnehoedje van Maxomorra of Villervalla beschermd je kindje tegen de zon zodat het heerlijk kan spelen!

3. Drink-in-the-box
Onderweg altijd fris water mee met daarin wat vers fruit! Eerst lekker drinken en daarna heerlijk smullen van het fruit! En met het ice-pack blijft je drankje en je fruit lekker koel op warme dagen!

4. Summersuits
De zomer is de zomer zonder een lekkere summersuit voor je kindje om te dragen in de doek, om in te spelen of in te slapen! Luchtig katoen met een beetje stretch zodat hij mooi meerekt met de bewegingen van je kindje. Heerlijk!

5. Green Toys voertuigen
Hoe tof is een stoere boot die je mee het zwembadje in kan nemen? Of een truck voor mee de zandbak in om lekker blubsie te verslepen! Lekker vies worden! En het is nog toffer als je weet dat die truck gemaakt is van gerecycled plastic waarbij tijdens de productie energie is opgewekt!

6. Ballonbal van Nona Woven Wraps 
Neem een lege ballon en wurm die door de opening van de bal, blaas ‘m op en vouw het tuutje van de ballon dicht en steek die tussen de overleg van de ballonbal, en spelen maar! Je hebt zo altijd een bal bij de hand! Ook leuk voor kleinere kinderen om veilig met ballonnen te spelen. Doordat de ballonbal zwaarder is dan een gewone ballon en ook iets zwaarder dan een strandbal is het een ideale bal voor kinderen, groot en klein, om mee te spelen. Ook als het wat harder waait zoals op het strand. De bal kan gewoon mee het water is en stuitert leuk op harde ondergrond zonder te knappen. Uren speelplezier onderin je tas!

7. Zoocchini Badcape
Heerlijk vinden mijn kinderen het, om gelijk nadat ze uit het water komen een lekkere badcape om te slaan. De badcapes van Zoocchini zijn lekker groot en heerlijk zacht. Daarbij hebben ze allemaal een dierenkop en poten, waardoor ze er ook nog eens ontzettend leuk uitzien.

8. Polsbandjes van Infoband
Ze staan tijdelijk niet in de webshop omdat onze voorraad op is, maar we verwachten ze binnenkort weer op voorraad. De polsbandjes van Infoband zijn er in allerlei leuke printjes met een mooi vakje voor een naam/telefoonnummer. De bandjes zijn verstelbaar en kunnen na het dragen gewoon weer open, zodat je ze steeds opnieuw kunt gebruiken. Wel zo’n veilig gevoel toch?!

9. Green Toys sets
Hoe leuk is het om lekker buiten zandtaartjes te bakken, kopjes thee te zetten en gewoon doen of je de chefkok bent? Met de Green Toys Kook & Dinerset en de Kinderserviesset kan dit helemaal veilig. Laat het buiten kook en eet seizoen maar beginnen!

10. Kinderwagenhaken van Think King
Zomer betekent hier: erop uit! Erop uit betekent dan vaak weer: veel spullen meenemen. Denk maar aan wat je meestal meesleept wanneer je een dagje naar een attractiepark of het strand gaat. Een buggy of kinderwagen heeft meestal wel wat opbergruimte, maar nooit genoeg. Dat is met de haken van Think King opgelost, zo heb je ineens heel veel extra ruimte voor tassen en andere spullen. Handig!


summermusthaves.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *