Wat je met rijst allemaal kan doen…

Ik kreeg een mail. Vanuit Spanje. Van een bedrijf die hun producten onder de aandacht wilde brengen. Dat gebeurt wel vaker en meestal is niet niet passend bij wat ik nog zou willen toevoegen. Maar ik opende de catalogus en werd eigenlijk wel blij van wat ik zag. The Dida Ware waren namelijk allemaal producten gemaakt van rijstvezels. Kommetjes, tuitbekers, besteksetjes en lunchboxjes. Rijstvezels en dus geen giftig melamine. En, in tegenstelling tot de bamboosets die ik tot nu toe in het assortiment had, stond er hier nadrukkelijk bij dat het wél in de magnetron mag! Hoe ideaal is dat! Niet op volle 1000 Watt, maar wel op de ontdooi en warmhoudstand. En dus kan je in de tuitbeker, die afgedekt wordt door een siliconen tuitdeksel, ook wat melk opwarmen. En kan je de kommetjes, die je eveneens kan afdekken met een siliconen deksel, gebruiken om je groentehapje op te warmen.

Bol i tassa magenta The Dida Ware

De lunchbox vind ik nog het mooiste item. Deze doos is namelijk dmv vacuum af te sluiten en heel gemakkelijk weer te openen. Ideaal om zowel halfvloeibare etenswaren in mee te nemen als gewoon een boterhammetje of fruit. Eigenlijk zou ik een vlogje moeten maken om alle items te laten zien. Wie weet ga ik dat binnenkort even regelen!

Carmanyola MOS The Dida

Alle producten van The Dida Ware zijn gemaakt in Spanje, en dus van biologisch afbreekbare rijstvezels. Ze zitten verpakt in een mooie, kartonnen verpakking en zijn daarmee heel geschikt als cadeautje. Een duurzaam, nuttig kraamcadeau bijvoorbeeld!

Er is ook The Dida Bath. Maar daarover vertel ik binnenkort meer!

Een gedachte over “Wat je met rijst allemaal kan doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *