The Dida Bath

Zoals ik al vertelde vond The Dida mij. Ik blogde over de geweldige kommetjes, tuitbekers en lunchboxjes gemaakt van rijstvezels. Naast Dida Ware is er ook The Dida Bath. Deze collectie bevat fijne natuurlijke verzorgingsproducten.

Een zachte natuurlijke haarborstel gemaakt van biologische geteeld hout met biologische geitenharen bijvoorbeeld. Zo los, of in een mooi setje met een natuurlijke kam. Een mooi kraamcadeautje of om de kraamuitzet compleet te maken. Ideaal om te geven, want altijd goed! The Dida Bath heeft ook een mooie grote cadeauset: hierin zit een natuurlijke haarborstel, en de keuze uit een natuurlijke spons en een biologisch katoenen wasdoekje of twee natuurlijke sponzen. Een mooi kraamcadeautje of om de kraamuitzet compleet te maken. Ideaal om te geven, want altijd goed!

Testa The Dida Bath (raspall i pinta)bubbles-prod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *