10x Musthaves voor mee op vakantie!

Nog een dagje en het is vakantie. In regio midden dan, want hier in het noorden bikkelen we nog een weekje langer door. Mochten jullie meteen op vakantie gaan check dan onderstaande 10x om nog heel snel een bestelling te plaatsen als je wat mist. Kies eventueel bij bestellen doordeweeks voor 12.00u voor onze Same Day Delivery zodat je bestelling diezelfde avond nog bij je afgeleverd wordt!

  1. Zonnebrandcreme van Lovea. Deze zonnebrandcreme komt in gemakkelijke spray en is vrij van nanodeeltjes en andere rommel. Deze UV bescherming hoef je niet elke 2 uur opnieuw te smeren en werkt meteen zo gauw hij gesmeerd is. Dat is het fijne van een minerale zonnebrandcreme.
  2. TULA Coast Jagger. Een drager met een rugpand van mesh. Net zo fijn als de TULA die je gewend bent maar het rugpand is heel luchtig door het mesh. De TULA Coast Jagger is geweldig bij warm weer dus!
  3. De Mappy van Europa. De Very  Mappy grote kleurplaat van Europa in mooi mapje waardoor hij goed meegenomen kan worden op jullie vakantiereis. Lekker kleuren op de campingtafel en dan weer opgevouwen mee terug in de koffers.
  4. Ballonballen van Nona Woven Wraps. Overal een fijne bal om mee te spelen. Met een ballon erin heb je een bal, laat de ballon leeglopen en hij is plat en gemakkelijk opgeruimd en meegenomen. De Ballonballen van Nona Woven Wraps zijn er in vele verschillende printjes!
  5. Zonnehoedjes van Maxomorra en Villervalla. Bescherming van kwetsbare kinderbolletjes is nooit zó leuk geweest. Zonnehoedjes met vrolijke printjes van Maxomorra of toffe unikleuren van Villervalla. 
  6. Zandsetje van GreenToys. Een strandvakantie kán niet zonder een emmer, schep, hark en zandvorm. Deze zandsetjes zijn gemaakt van gerecycled plastic en er werd ook nog stroom opgewekt tijdens de productie!
  7. Een rugzakje van Affenzahn. Een vrolijk vriendje dat je kindje zelf kan dragen! Met dit kinderrugzakje neemt je kindje zijn eigen spulletjes gemakkelijk mee op vakantie.
  8. Een shorty! Een kort draagdoekje in maat 2, 3 of 4 om snel en zonder veel gesleep een vermoeid kind mee te knopen. Geen gesleep met een buggy voor een half uurtje passagier erin, nee, gewoon onderin de rugzak een korte draagdoek voor als je net iets langer op pad bent dan de beentjes energie hebben.
  9. Drink in the Box en Snack in the Box. Lange autoritten worden dragelijker als je kinderen zelf wat kunnen snacken en drinken als ze daar behoefte aan hebben. Met deze makkelijke drink- en snackboxen heb je er geen omkijken naar en hebben je kinderen allemaal hun eigen stash voor onderweg!
  10. Een blikje pleisters van Moses. Verlag. Een ongeluk zit in een klein hoekje maar gelukkig zit een pleister in een klein blikje. Ideaal om in je tas te hebben en evt aan te vullen met een schaartje, een nagelvijl en wat sinaspril.

Alles ingepakt en klaar voor vakantie? Een hele fijne tijd toegewenst! Wij zullen ook onze gezinsvakanties hebben, maar de winkel zal gewoon open blijven en doordraaien zoals jullie dat gewend zijn! Zowel online als in Groningen!


Vakantie Musthaves.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *