Maxomorra voor onze baby

Afgelopen januari was het dan eindelijk zover: er waren tickets geboekt om in Riga mijn vriendin zwanger te laten worden van onze embryootjes. Half februari vlogen we samen naar Letland vol hoop op een gezonde zwangerschap. Dat vooruitzicht deed mij heel anders kijken naar de inkopen voor het najaar, want als het zou lukken zou ik een paar maatjes 50, 56 en 62 deze herfst/winter extra moeten inkopen šŸ˜

Wil je weten wat ik uitzocht van de eerste levering Maxomorra voor onze toekomstige baby? Omdat ik toen nog niet wist of het een jongetje of meisje (of allebei) zou worden kocht ik voor de zekerheid voor beiden extra in. Hieronder mijn keuzes:

collage maxo herfst.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *