Musjesmodel wordt Wobbelmodel…

Gisteren ging ik met mijn zoon Taegan op pad. Taegan wil wel graag model worden en natuurlijk ben ik genetisch geprogrammeerd om dat wel in hem te zien. Hij is zo guitig, spontaan en open. En op foto’s en bewegend beeld is dat heel goed vast te leggen. En dus toen Wobbel aangaf modellen te zoeken voor een film waarbij Wobbel & Maxomorra samen zullen schitteren én ze ook nog precies modellen met Taegans kledingmaat zochten was de optelsom compleet. Hij zou mee moeten doen. Daar was Hannelore van Wobbel het helemaal mee eens en gisteren was het zover. Aangezien ik natuurlijk ook de collecties van Maxomorra goed ken als grootste verkooppunt in Nederland kon ik mooi invloed uitoefenen op welke setjes we zouden gebruiken in de film. Voor Taegan stelde ik een set samen van een donkerblauwe velour broek met daarop het shirt met graafmachine print. Die twee kleuren blauw staan hem zo goed!

De filmshoot werd opgenomen in het bos. Het velour dat Taegan en de andere kinderen droegen zorgde echt voor dat knuffelige kaboutereffect. Lekker eigenwijs en comfortabel om te bewegen en spelen. Hou ik van!


En toen ging het los! Tijdens het filmen kreeg ik echt het gevoel dat we in een boek van Astrid Lindgren beland waren. De kinderen van de Bolderburen ofzo. Vier kinderen die samen op avontuur gaan in het bos met een hengel om te vissen en een Wobbel om in haar vele functies te ontdekken. Er werd natuurlijk flink gewobbeld. Een nieuw werkwoord dat al redelijk ingeburgerd raakt. Ik wobbel – jij wobbelt – wij hebben gewobbeld! Het was heerlijk om de vier kinderen te zien spelen, ontdekken, bewegen en ontspannen. Zo gek hoe een plankje dat effect heeft op kinderen. Taegan had nog maar een keer eerder op een Wobbel gestaan voor vandaag maar trok intuïtief zijn plan en wobbelde lekker weg. Gaaf om mee te maken.


Het resultaat van de shoot wordt nu verwerkt in een tof filmpje. Als hij af is ga ik die als trotse moeder, maar ook als trots verkooppunt van Wobbel én Maxomorra, onuitputbaar delen. Alvast excuses daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *