Buddy: het voedingskussen opnieuw uitgevonden

Tien jaar geleden kocht ik een voedingskussen. De welbekende worst van de HEMA. Ik wisselde nog een keertje van hoes, toen mijn tweede geboren werd en dat was het. Veel leuker dan dat werd het niet, maar toch was het een van die producten die z’n investering dubbel en dwars waard was. Tijdens het voeden, maar ook tijdens de zwangerschappen op iets lekkerder te liggen en toen mijn kinderen begonnen te oefenen met zitten was het ook het vangnet bij momenten van instabiliteit.

Nu ik binnenkort weer mag gaan voeden heb ik de worst weer van zolder gehaald, een nieuwe hoes gekocht en klaargelegd. Maar eigenlijk wilde ik er nog een tweede bij zodat ik niet door het hele huis met het voedingskussen hoefde te slepen. En stiekem wilde ik al heel lang natuurlijk een Buddy, het voedingskussen dat we al best lang verkopen in de winkel, en waar ik altijd wel graag eentje van gehad had willen hebben.

isi mini buddy multifunctioneel kussen baby en moeder

De Buddy is een voorgevormd voedingskussen dat eruit ziet als een olifant. Of koe. Of nijlpaard. Een beest in ieder geval. Je klemt zijn poten om je heen en je hebt lekker veel steun tijdens het voeden. Het leuke van de Buddy is dat hij niet alleen bedoeld is om te voeden, maar juist ook voor je kindje om in te liggen, te ondersteunen tijdens het leren zitten en mee te spelen. En dus gunde ik mezelf ook een Buddy. Omdat het kan!

De Buddy voedingskussens van Isi Mini zijn er in 5 verschillende frisse kleuren en de hoes is gewoon te wassen in de machine. Lekker handig voor als er geknoeid wordt.

mama-, baby- en kinderproducten getest door moeders zoals jij.

isi-baby_0608

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *