Pyjamaparty met Maxomorra

Elk winterseizoen koop ik weer de pyjama’s van Maxomorra in. En dan kies ik er ook altijd een paar uit voor mijn kinderen. Of nou ja, voor twee van de drie. Nura en Taegan slapen graag in een pyjama, maar Julyan vindt het vreselijk om meer dan een boxer te dragen in bed. Toch heeft hij 1 pyjama, voor het geval het echt heel koud is of hij bijvoorbeeld met scouting op kamp gaat. Dan is een pyjama toch ook wel fijn om te hebben.

Nura slaapt het liefst in een compleet pyjamapak, zoals Maxomorra vorig jaar maakte. Nu die niet meer gemaakt worden is zij weer aangewezen op de gewone tweedelige pyjama’s van de huidige collectie. Ik denk dat zij voor de roze piraten pyjama zal gaan, want ik verwacht dat ze een maatje groter nodig gaat hebben dan vorig jaar. Taegan mag ook een nieuwe pyjama kiezen want er wordt niets doorgeschoven van Julyan naar hem. Ik heb zomaar het idee dat hij zal gaan voor de vleermuizen pyjama. Die vindt hij vast supercool!

Wel grappig hoe kinderen zelf hun voorkeuren hebben, zelfs over pyjama’s. Aan de andere kant niet zo gek, want ik heb ook zo mijn voorkeuren, dus waarom zij niet. Slapen jullie kinderen in pyjama’s? En wat voor pyjama? In een stuk, tweedelig of een jurkpyjama, zoals Nura ze noemt?


pyjamaparty.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *