Binnenspeel hit: Scratch Magnetic Darts

Als het weer herfst wordt komt het moment dat uren buiten spelen vervangen gaat worden door lekker gezellig binnen spelletjes doen. Gezelschapsspellen aan tafel zijn 1 ding, maar samen een potje Magnetisch Darten is ook supertof. Het nieuwe merk Scratch Europa heeft superleuke magnetisch dart sets met verschillende thema’s. Van ridders en draken tot prinsessen en circus. Ze worden geleverd in een handige koker. Hierin vind je een dartbord met aan beide kanten een afbeelding. Zo kan je nog eens afwisselen. Op het dartbord staan verschillende punten vermeldt. De set wordt compleet gemaakt door 3 dartpijltjes in het rood en in het geel. Zo kan je in twee teams gooien en punten verzamelen. Het gooien van de pijltjes stimuleert de oog-hand-coordinatie en daarna de punten optellen levert stiekem wat rekenoefening op.

De magnetische dartsets van Scratch zijn er in grote en kleine sets. Het verschil is de afmeting van het dartbord. We hebben 9 verschillende ontwerpen, dus voor elke interesse wel een passende uitvoering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *