Lieve Sinterklaas

Door Stefanie:

Lieve Sinterklaas,

Inmiddels weet ik dat u trouw onze blogs over speelgoed leest, ik bedoel, wie anders uit Spanje bezoekt dagelijks onze blogs? Dat is maar goed ook, want mijn zoon van 4 vroeg zich al af of u wel wist waar onze winkel in Groningen zit. Om hem en alle andere kinderen gerust te stellen schrijf ik deze blog over schoencadeautjes. Het is immers bijna tijd om met de pakjesboten richting Nederland te varen en ik snap dat u door de bomen het bos inmiddels niet meer ziet. En weet u, het allerfijnste is nog wel dat dit niet op de pakjesboot hoeft, we leggen het graag apart en sturen het op naar uw adres in Nederland!

Ik zal er niet langer omheen draaien, hier onze top 10 schoencadeautjes van dit jaar. Natuurlijk hebben we nog veel meer, dit vindt u allemaal onder de categorie speelgoed op onze website.

1. Voertuigen van Janod
Het was inmiddels al bekend, maar de voertuigen van Janod zijn hier niet aan te slepen. Dat is eigenlijk ook heel logisch want ze passen op elke bekende houten treinbaan. Ze zijn niet te groot, dus makkelijk mee te nemen en doordat ze van hout zijn kunnen ze wel tegen een stootje. En misschien nog wel het beste: ze zijn een perfect schoenformaat!

2. Nagellak van Snails
Alles wat mama heeft is leuk, althans tot een bepaalde leeftijd. Ik merk het nu ook al bij mijn dochter van nog geen 2, die zit aan al mijn sieraden te friemelen en als ik een keer nagellak op heb aait ze vol bewondering elke nagel. Nu is ze nog geen twee, dus vind ik nagellak nog geen toegevoegde waarde hebben en ze vraagt er zelf niet om. Dat laatste zal denk ik niet lang meer duren en daarom ben ik heel blij dat er Snails is. De nagellakjes van Snails ruiken lekker, hebben prachtige sprekende kleuren en zijn ook nog eens 100% natuurlijk. De nagellak is gemaakt van water, acryl-polymeer en niet-giftige kleurstoffen, hierdoor bevat het geen chemicaliën of giftige stoffen. Zelfs voor het eraf halen is geen nagellakremover nodig, een beetje water en zeep en Snails nagellak lost op!

3. Babyspeelgoed van Bioserie
Natuurlijk worden de allerkleinste door Sinterklaas ook niet overgeslagen. Vaak is het wel wat moeilijk om voor hen iets te bedenken wat in de schoen past en niet te klein is. De rammelaar en bijtring van Bioserie zijn sowieso schoencadeau-proof en helemaal veilig voor de kleinste van het gezin. Alles van Bioserie is gemaakt bioplastic, dus veilig voor kind en milieu.

4. Crayon Rocks
Crayon Rocks zijn gemaakt van sojabonen en zijn gekleurd met natuurlijke minerale pigmenten uit planten. De krijtjes zijn volledig natuurlijk en niet giftig. De kleuren van de Crayon Rocks zijn natuurlijk en levendig en kunnen in laagjes worden gebruikt, waardoor je prachtige in elkaar lopende tekeningen kunt krijten! Door de vorm zijn ze zelfs door de allerkleinste al goed vast te houden en maken zij zo ook de mooiste tekeningen, net als grote broer/zus!

5. Ikonic Toys hulpdiensten
Nieuw van Ikonic Toys: de hulpdienstenauto’s. Een ziekenauto, brandweerwagen en politieauto die natuurlijk op de houten treinbaan passen. Zo wordt er van een simpele houten treinbaan gewoon een super toffe snelweg gemaakt waar Nederlandse hulpdiensten druk bezig zijn met mensen redden.

6. Animalkit van Janod
De super leuke dieren van Janod bestaan uit 5 delen die makkelijk in en uit elkaar te doen zijn door middel van knopjes. Zo leren kinderen op een uitdagende manier puzzelen en als ‘ie in elkaar staat is ‘ie ook nog eens hartstikke leuk om mee te spelen. Bij Musjes vind je ze in verschillende dinosaurussen, boerderijdieren en wilde dieren. Voor je het weet is het hele huis een beestenboel!

7. Mini-Mals en Mini voertuigen van Hape
De Mini-Mals dieren van Hape zijn eco-vriendelijk en gemaakt van bamboe, ze zijn makkelijk mee te nemen omdat ze zo klein zijn en zorgen zo overal voor speelplezier, zelfs onderweg. De keuze is enorm er zijn wel 11 verschillende dieren! Daarnaast heeft Hape nog iets kleins; de kleine voertuigen. Ook hier is keuze genoeg, zo is er een vliegtuig, helikopter en verschillende auto’s. Ze zijn allemaal gemaakt van hout en helemaal veilig geverfd. Garant voor uren speelplezier!

8. Bigjigs Toys Tandenpoets Zandloper
Tandenpoetsen is niet altijd leuk en op de klok kijken hoe lang je nog moet poetsen ook niet. De zandlopers van Bigjigs Toys maken het een stuk leuker, als al het zand beneden is heb je lang genoeg gepoetst! Verkrijgbaar als kat en giraf.

9. Oops! rammelaars
De rammelaars van Oops! zijn gemaakt van hout en al geschikt vanaf 6 maanden. Het geluid dat de rammelaars maken stimuleert baby’s om te rammelaar te schudden en te pakken. De Oops! rammelaars zijn er in twee versies: een uil en een slak, deze komen beide uit een thema van Oops: het bos en de stad.

10. Mini magnetisch darts van Scratch
Als het weer herfst wordt komt het moment dat uren buiten spelen vervangen gaat worden door lekker gezellig binnen spelletjes doen. Gezelschapsspellen aan tafel zijn 1 ding, maar samen een potje Magnetisch Darten is ook supertof. Het nieuwe merk Scratch Europa heeft superleuke magnetisch dart sets met verschillende thema’s; van ridders en draken tot prinsessen en circus. Ze worden geleverd in een handige koker, hierin vind je een dartbord met aan beide kanten een afbeelding. De set wordt compleet gemaakt door 3 dartpijltjes in het rood en in het geel, zo kan je in twee teams gooien en punten verzamelen. Het gooien van de pijltjes stimuleert de oog-hand-coördinatie en daarna de punten optellen levert stiekem wat rekenoefening op. De magnetische dartsets van Scratch zijn er in grote en kleine sets, de kleine sets zijn perfect voor in de schoen!

10xschoenen.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *