Kledingmatch

Door Stefanie;

Toen ik zwanger was van mijn dochter had ik nog zoiets van: ‘nee, echt niet!’ maar zodra ze een paar maanden oud was vond ik het juist super leuk: matchende kleding bij broer en zijn zusje. Het begon al met haar eerste kerst, hier droeg Faylicia een jumpsuit met sneeuwpoppen van Maxomorra en haar grote broer had het shirt. Super cute! Maxomorra is een van mijn favoriete merken en hoewel de jumpsuit nog iets te groot was (ze groeide niet zo hard), was het toch te leuk om niet aan te trekken. Het leukste aan Maxomorra vind ik inmiddels dus ook dat het zo leuk te combineren is en je het in de allerkleinste dingen al kan laten matchen. Zo heeft elke collectie terugkomende kleuren en zijn veel printjes er zowel in shirt als jurkje en hebben ze vaak een print in twee kleuren. Hierdoor dragen ze niet exact hetzelfde maar matchen ze wel. Al snel hadden ze dus beide het pinguïn printje, Quinten in shirt en trui en Faylicia in jumpsuit, slofjes en mutsje. Vaak deed ik het ze dezelfde dag aan en Quinten was altijd super trots dat hij en zijn zusje hetzelfde printje aan hadden.

IMG_2627.JPG


Toen we afgelopen februari de lentejassen binnenkregen was de keuze dus ook snel gemaakt. Ik vond de Villervalla jassen super leuk (ben sowieso al dol op sterren) en doordat ze alle 2 totaal andere kleuren hadden waren het helemaal verschillende jassen maar toch ook weer niet. Ze stonden gelukkig nog leuker dan ik hoopte en we kregen echt onwijs veel lieve reacties als ze samen over straat liepen. Daarnaast waren de jassen ook nog eens wind- en waterdicht wat ze voor ons echt perfect maken. Villervalla valt lekker groot en zo heeft Faylicia haar jas maat 74/80 kunnen dragen vanaf haar kleine maat 80 tot ze bijna in maat 92 zat. Quinten heeft van zijne (110/116) ook heel veel plezier gehad vanaf dat hij nog net in maat 104 zat tot nu, hij zit nu ruim in maat 116. De jas past nog wel, de mouwen zijn lang genoeg, ik vind hem alleen aan de achterkant wat te kort. Maar hij draagt hem nog super graag, en nu in de herfst kan het prima met een vest eronder.

IMG_8495.JPG


Stiekem werden ze precies op tijd te klein want een paar weken geleden kwamen de nieuwe winterjassen van Villervalla binnen. Waar ik in de eerste instantie niet mee bestelde baalde ik daar enorm van, maar gelukkig kon Villervalla ons naleveren. Goed voor ons, maar ook voor jullie, want de Petrol Stars en de Capital Lima liepen in de winkel al onwijs hard. Die vullen we nu dus mooi in elke maat nog extra aan! Ook deze jassen zijn weer wind- en waterdicht en daarnaast hebben ze wederom reflecterende strepen waardoor ze goed zichtbaar zijn in mistig en donker weer. Ook de capuchons zijn afneembaar, iets wat ik bij de vorige jassen echt heel fijn vond. Faylicia draag meestal nog strikmutsjes en met een sjaal erbij zat die capuchon vaak alleen maar in de weg. De mouwen hebben klittenband zodat je ze kunt verstellen en ze zijn warm en ademend tegelijk. Fijn voor kleine zwetertjes!

71491361-origpic-bacb4571491347-origpic-cb2106

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *