opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

B-Hook Heart

Buggyguard,100371/201801
14,95 8,97 U bespaart: 40%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving
Tas veilig? Wel met de B-Hook van BuggyGuard. Hang de haak met je tassen aan de kinderwagen en niemand kan ze zomaar meer meenemen. De B-Hook hang je ook met gemak aan een winkelwagen, fiets, rugzak & meer om je tassen veilig te stallen. En ook je rugtas en de kinderwagen zelf maak je veilig vast met deze haak!

- Hoogste kwaliteit, super lichtgewicht aluminium.
- Past op elke wagen, makkelijk in gebruik.
- Cijfercombinatie zelf te bepalen
Non-slip foam greep: haak glijdt niet weg

De B-Hook is echt een super handige haak, heel 'mama vriendelijk'. Natuurlijk ook bedacht door een mama! Het gemak: het is hele stevige haak, waardoor meerdere (zware) tassen prima aan je wagen kunnen hangen. Je duwt als het ware de tasjes in de haak, wat erg gebruikersvriendelijk is. Naar wens zet je de haak op slot, zodat je als mama niet meer op alles hoeft te letten (ook al hebben we zelfs ogen achter in ons hoofd en een moederinstinct, soms is het helaas niet genoeg!)

Er zijn verschillende locks en haken op de markt, deze is simply the best. We raden het aan voor je tassen, maar de haak kun je ook gebruiken om de wagen/buggy op slot te zetten. Er moet dan wel een hek o.i.d dicht in de buurt staan! (Een lock is in zo'n geval meer aan te raden).
Extra informatie
Buggyguard

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
14,95