opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

S-Lock Frog

Buggyguard,100367/201801
24,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving
Kinderwagens & buggy’s: ze kosten genoeg. In de speeltuinen, pretparken, dierentuinen, restaurants, zwembaden en andere gelegenheden is de buggy zone een makkelijk doel voor kwaadwillenden. Met de Stroller Lock kun je voortaan rustig je wagen parkeren en genieten.

En niet alleen je kinderwagen of buggy beveilig je met deze lock: ook het kinderfietsje, een rolstoel, rugtas en ga zo maar door. Bevestig het aan zichzelf, aan een andere wagen, aan de wagen, aan een paal, hek: de mogelijkheden zijn legio.

Hoe het werkt
Vooral: simpel! De Lock zit namelijk gewoon al op je kinderwagen (waar je maar wilt). Je trekt het koord eruit, haalt het door een hek, een paar tassen, een andere wagen, wat je maar wilt en dan steek je de bovenkant van het koord weer in de kikker. Draai de cijfers willekeurig en voila: alles is op slot. Om te openen kies je de juiste cijfertjes achterop het beestje en met een druk op de knop wordt in een keer de hele kabel ingetrokken. Geen gedoe dus! Bovendien helemaal geschikt voor mama's, zelfs die met moederschapsdementie, want de code kun je zelf instellen.
Extra informatie
Buggyguard

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
24,95