Betaalinformatie

iDEAL: Met deze betalingsmethode wordt u na het afronden van de bestellingsprocedure doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Multisafepay. Hier wordt u eenmalig gevraagd een wachtwoord in te voeren en uw gegevens te bevestigen. Door middel van het internetbankieren-principe doet u hier de betaling. Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond wordt u teruggebracht naar onze website. Wij zien meteen of uw betaling succesvol was en zullen uw bestelling dezelfde dag nog in behandeling nemen. Dit is dus een goede optie als u de artikelen snel in huis wilt hebben. Aan betalingen via iDEAL zijn geen extra kosten verbonden.

Handmatig Overschrijven (Op Nederlandse rekening): Als u kiest voor "vooruitbetaling" dan zal u zelf via uw bank een opdracht moeten geven. Wij wachten met het in behandeling nemen van uw bestelling tot het moment dat de betaling op onze bankrekening is bijgeschreven. Dit geldt ook voor artikelen waar een langere levertijd op zit: deze begint pas te lopen als de betaling bij ons is bijgeschreven. Aan betalingen via overschrijving zijn geen extra kosten verbonden.

De gegevens die u nodig heeft voor het overschrijven zijn:

IBAN code: NL80 INGB 0003 4718 59
SWIFT code/BIC: INGBNL2A
Paypal: info@musjes.com

T.n.v. Musjes.com te Groningen. Vermeld hierbij je ordernummer, naam en adres zoals opgegeven bij de bestelling.

Paypal: Met deze betalingsmethode wordt u na het afronden van de bestellingsprocedure doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Paypal. Hier kunt u betalen met uw Visa of Mastercard, maar u kunt ook uw bankrekening laten koppelen waardoor u betaald van uw bankrekeing. Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond wordt u teruggebracht naar onze website. Wij zien meteen of uw betaling succesvol was en zullen uw bestelling dezelfde dag nog in behandeling nemen. Dit is dus een goede optie als u de artikelen snel in huis wilt hebben. Aan betalingen via Paypal zijn geen extra kosten verbonden.

VVV-bonnen: Musjes Kinderwinkel accepteert VVV-bonnen als betaaloptie. Als je (deels) wil betalen met VVV-bonnen kies je tijdens het bestellen voor Handmatig Overschrijven. Na afronding van je bestelling stuur je een reply op je orderbevestiging die je per mail van ons ontving met daarin het bedrag van de VVV-bonnen die je wilt gebruiken. Het evt restant kan overgeschreven worden naar onze IBAN of Paypal.

VISA/Mastercard: Met deze betalingsmethode wordt u na het afronden van de bestellingsprocedure doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Multisafepay. Hier wordt u eenmalig gevraagd een wachtwoord in te voeren en uw gegevens te bevestigen. Daarna kunt u uw betaling doen met uw creditcard (maar ook andere opties zoals iDEAL en overschrijving). Op het moment dat uw betaling is afgerond wordt u teruggebracht naar onze website. Wij zien meteen of uw creditcardbetaling succesvol is afgerond en zullen uw bestelling dezelfde dag nog in behandeling nemen. Dit is dus een goede optie als u de artikelen snel in huis wilt hebben. Aan betalingen via creditcard zijn geen extra kosten verbonden.

Betaling via MisterCash (Belgische iDEAL variant): Met deze betalingsmethode wordt u na het afronden van de bestellingsprocedure doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Multisafepay. Door middel van het internetbankieren-principe doet u hier de betaling. Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond wordt u teruggebracht naar onze website. Wij zien meteen of uw betaling succesvol was en zullen uw bestelling dezelfde dag nog in behandeling nemen. Dit is dus een goede optie als u de artikelen snel in huis wilt hebben. Aan betalingen via MisterCash zijn geen extra kosten verbonden.

Betaling via GiroPay (Duitse iDEAL variant): Met deze betalingsmethode wordt u na het afronden van de bestellingsprocedure doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Multisafepay. Door middel van het internetbankieren-principe doet u hier de betaling. Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond wordt u teruggebracht naar onze website. Wij zien meteen of uw betaling succesvol was en zullen uw bestelling dezelfde dag nog in behandeling nemen. Dit is dus een goede optie als u de artikelen snel in huis wilt hebben. Aan betalingen via GiroPay zijn geen extra kosten verbonden.

Betaling via Carte Bleue (Franse iDEAL variant): Met deze betalingsmethode wordt u na het afronden van de bestellingsprocedure doorgeleid naar een beveiligde betalingsomgeving van Multisafepay. Door middel van het internetbankieren-principe doet u hier de betaling. Op het moment dat de betaling succesvol is afgerond wordt u teruggebracht naar onze website. Wij zien meteen of uw betaling succesvol was en zullen uw bestelling dezelfde dag nog in behandeling nemen. Dit is dus een goede optie als u de artikelen snel in huis wilt hebben. Aan betalingen via Carte Bleue zijn geen extra kosten verbonden.