Okonorm

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 1. Deze kegelvormige waskrijtjes zijn ideaal voor kinderen die moeite hebben met het vasthouden van gewone kleurpotloden die vaak makkelijk breken.
  Door de handige druppelvorm zijn deze waskrijtjes makkelijk vast te houden. De ergonomische vorm voorkomt verkramping van de hand. Perfect voor pre-schrijfoefeningen!
  Je handen blijven altijd schoon, ze zijn breek-bestendig, zuinig en wasbaar.

  - Ergonomische vorm
  - 6 kleuren
  - Breukvast
  - Zuinig in gebruik
  - Niet giftige kleuren
  - Wasbaar Meer info
 2. Natuurlijke klei waarmee zelfs kleine kinderen hun fantasie in vorm moeiteloos kunnen uitdrukken. Vanwege het hoge zoutgehalte, raden wij u aan het onder toezicht van volwassenen te gebruiken. Het natuurlijke product is uit je kleding te krijgen. In het handige bakje wordt de klei bescherm tegen uitdroging. Krimpt bij het drogen tot ongeveer 10%. Plaats in een natte doek wanneer u het weer zacht wilt krijgen. Volledig droog na ongeveer 2 à 3 dagen. Wanneer het hard is, kan erop worden geschilderd. Meer info
 3. Natuurlijke klei waarmee zelfs kleine kinderen hun fantasie in vorm moeiteloos kunnen uitdrukken. Vanwege het hoge zoutgehalte, raden wij u aan het onder toezicht van volwassenen te gebruiken.

  Het natuurlijke product is uit je kleding te krijgen. In het handige bakje wordt de klei bescherm tegen uitdroging.

  Krimpt bij het drogen tot ongeveer 10%. Plaats in een natte doek wanneer u het weer zacht wilt krijgen. Volledig droog na ongeveer 2 à 3 dagen. Wanneer het hard is, kan erop worden geschilderd. Meer info
 4. Vingerverf set 4 potjes. met de kleuren rood, blauw, geel en groen. Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende kleuren.

  Dit vingerverfpotje heeft in een inhoud van 150 gram en is makkelijk afwasbaar met warm water en wat zeep. De verf is goed te verdunnen, mengen en is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.

  Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer - de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen - op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen. Meer info
 5. Vingerverf set van 4 potjes van 150ml. Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende kleuren.

  Dit vingerverfpotje heeft in een inhoud van 150 gram en is makkelijk afwasbaar met warm water en wat zeep. De verf is goed te verdunnen, mengen en is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.

  Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer - de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen - op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen. Meer info
 6. Vingerverf set 6 potjes. met de kleuren rood, blauw, geel en groen bruin zwart 6 potjes 150 gr.

  Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren.

  De verf is goed te verdunnen, mengen en is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.

  Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer - de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen - op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen - Druppelvrije verf met een perfekte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf - de vingerverf is, wanneer het droog is, overal af en uit te wrijven - het is tevens water oplosbaar en uitwasbaar.

  Natuurlijke, levendige kleuren gemaakt van natuurlijke stoffen. Goed en makkelijk te schilderen met vingers, borstel of spons op papier, glas, hout en andere oppervlakken.

  Deze natuurlijke vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig.

  Betrouwbare kwaliteit. Voor gebruik in basisscholen en speciaal onderwijs, therapeutische programma's en andere creatieve therapieën. Meer info
 7. Vingerverf set 4 potjes. wit, oranje, zwart, en bruin. Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. De verf is goed te verdunnen, mengen en is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen. Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer - de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen - op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen - Druppelvrije verf met een perfekte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf - de vingerverf is, wanneer het droog is, overal af en uit te wrijven - het is tevens water oplosbaar en uitwasbaar. Natuurlijke, levendige kleuren gemaakt van natuurlijke stoffen. Goed en makkelijk te schilderen met vingers, borstel of spons op papier, glas, hout en andere oppervlakken. Deze natuurlijke vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig. De verf is lactosevrij maar niet glutenvrij. Meer info
 8. Vingerverf set bestaande uit 6 potjes in alle kleuren van de regenboog! Maak de mooiste tekeningen met de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw en paars. Ieder potje heeft 150 gram verfplezier.

  Deze nawaro vingerverf is gemaakt van natuurlijke grondstoffen en te verkrijgen in verschillende heldere en levendige kleuren. De verf is goed te verdunnen en te mengen. Ook fijn: het is in water oplosbaar, dus goed uit kleding te wassen. Wanneer de verf droog is kun je het goed los wrijven of eraf borstelen.

  Er zijn vele technieken mogelijk die zeer populair zijn bij kinderen: schilderen, stippen, sjabloneren, stempelen, kurken, bladdruk en nog veel meer - de in wateroplosbare verdunbare vingerverf is onderling te mengen - op papier, glas, hout en op vele andere ondergronden is met de vingers of met een kwast goed te schilderen - Druppelvrije verf met een perfekte dek- en lichtkracht zijn kenmerkend voor deze natuurlijke vingerverf. Deze natuurlijke vingerverf voor kinderen, kunstenaars en ambachtslieden bevordert de creativiteit en maakt hen nieuwsgierig om te experimenteren. De verf is niet giftig. Het is van betrouwbare kwaliteit. Voor gebruik in basisscholen en speciaal onderwijs, therapeutische programma's en andere creatieve therapieën. Meer info
 9. Deze kinderlijm is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en volledig gifstofvrij. Het is een zeer prettige lijm om lekker mee te knutselen, te gebruiken voor onder andere papier, hout, stof, glas, kunststof en steen. De lijm is eerst wit van kleur maar wordt transparant als het opgedroogt. De lijm is altijd uitwasbaar, ook als het al droog is. Dat maakt dit de perfecte lijm voor jong én oud. Na gebruik is je handen enkel met water wassen al voldoende.

  De lijm is gemaakt van glucose saccharid mixture, saccarose, water, vegetable glycerin, food preservative (kalium sorbate, sodium salts).

  Met deze extra grote navulverpakking kan je weer even vooruit! Meer info
 10. Een echte klassieker, stoepkrijt voor de kinderen! Zeer geschikt om je straat wat op te vrolijken. Dit stoepkrijt is gemaakt van zuivere grondstoffen, en kan zonder zorgen gebruikt worden door kleine kinderen want niet schadelijk voor de gezondheid. Vrij van zware metalen en zwavel-vrije grondstoffen, aan toxische DIN EN 71 en wasbaar Kleuren: Wit, Roze, Geel, Groen, Blauw en Bruin 10,5 cm in lengte, 2 cm in diameter Meer info

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3