Coronahulp aan Musjes Kinderwinkel

Het coronavirus treft Musjes Kinderwinkel hard. Doordat wij de verdere verspreiding van corona willen tegengaan hebben wij onze winkel gesloten. Daardoor is het voor ons noodzakelijk om op andere manieren toch nog omzet te genereren. We hebben zoveel lieve en trouwe klanten waar wij nu echt een beroep op moeten doen in de hoop dat we deze moeilijke tijd door zullen komen er we met z'n allen gezond de zomer in kunnen!

Daarom hopen wij dat jullie ons willen helpen! Wat kan jij voor ons doen – in de hoop dat onze winkel deze periode overleeft?

♥ Bestel wat je nodig hebt online! We hebben het francobedrag verlaagd van €100 naar €30 waarmee we jullie de extra kosten van online shoppen willen besparen!

♥ Hamster gerust dingen als kraamcadeautjes, inleggers, zonnebrand, of andere nuttige items die je de komende maanden toch al gespreid wilde komen kopen.

♥ Bestel een van onze noodpakketten. Voor als je nu niets nodig hebt, maar de winkel een warm hart toedraagt en weet dat je de komende maanden vast en zeker weer eens bij ons wil langs (kunnen) komen, bestel dan een van onze noodhulp pakketten met cadeaubonnen. Deze zijn onbeperkt geldig en te besteden aan online bestellingen, maar ook als we weer open zijn in de winkel. Je krijgt wat meer tegoed dan je ervoor betaalt, dus hopelijk daarmee voor ons beiden een goede investering. En, wil je liever je geld terug, als dit alles voorbij is, dan mag dat ook! Stuur dan na 1 juli (hopelijk!) een mailtje, dan gaan we dat gewoon regelen.

♥ Doe dit ook bij mijn collega-ondernemers in de stad. Met Diezijner en Kokotoko hebben wij afgesproken om bestellingen te combineren! Kijk dus ook vooral bij hen in de webwinkel of er voor jou iets bij zit waar je blij van wordt. Geef het aan tijdens het bestellen, dat een bestelling bij ons gezamenlijk verzonden kan worden met een bestelling bij een van hen. Dan gaan we dat voor je regelen! Zo helpen we elkaar, verminderen we extra kosten en delen we blijheid!

Het allerbelangrijkste: zorg goed voor jezelf en voor je naasten. Alleen samen redden we het allemaal, inclusief de kleine bedrijven die deze stad maken tot wat ze is!

Met liefde en dankbaarheid voor jullie steun,

Musetta
Eigenaar Musjes Kinderwinkel

  • Nieuw aangekomen

  • Verkoop

  • Meest verkochte producten

  • Populair

Nieuw aangekomen
Verkoop
Meest verkochte producten
Populair
Registreren Forgot?