Coronahulp aan Musjes Kinderwinkel

Okay... code "zorgelijk" in Groningen. Dat zagen wij helaas al een poosje aankomen maar sneller dan verwacht is het dan nu ook daadwerkelijk doorgevoerd. Het verandert momenteel niet zoveel aan onze dienstverlening in de winkel, maar we snappen heel goed dat je niet meer zo graag komt bij drukte. Daarom wijzen we je heel graag op de momenten dat het bij ons doorgaans rustiger is:

Maandag: geopend van 13.00 tot 17.00. Op afspraak kunnen we in de ochtend een prive-shopmoment voor je inplannen. Voor een draaginstructie of het shoppen voor een wintergarderobe of Sint cadeau's. We gaan graag voor je open, maar doe dat liever niet voor alleen een speentje of pak billendoekjes.

Dinsdag en woensdag: geopend van 10.00 tot 17.00. De ochtenden zijn vaak rustiger dan de middag. Soms is het mogelijk dat we een uurtje eerder openen of langer blijven. Neem daarvoor contact op voor de mogelijkheden.

Donderdag: geopend van 10.00 tot 21.00. Vooral de avond is rustig. Perfect voor een draagconsult of even uitgebreid cadeaushoppen voor Sinterklaas of kerst. Soms als het heel rustig is sluiten we een uurtje eerder, wil je dus na 20.00 komen, bel dan even voor je op pad gaat zodat we de deuren voor je open houden.

Vrijdag: geopend van 10.00 tot 17.00. De ochtenden zijn vaak rustiger dan de middag. Soms is het mogelijk dat we een uurtje eerder openen of langer blijven. Neem daarvoor contact op voor de mogelijkheden.

Zaterdag: geopend van 10.00 tot 18.00. Als je niet anders kan dan op zaterdag komen: kom vooral in de ochtend. De middagen zijn aanzienlijk drukker. Het laatste uurtje sluiten we soms als het stil valt om 17.00. Wil je dus een rustig uurtje? Bel even zodat we sowieso tot 18.00 open zijn.

Zondag: geopend van 12.00 tot 17.00. Op afspraak kunnen we er soms wel een uurtje eerder zijn. Neem daarvoor contact op. De zondagen zijn niet zo druk. Als je kan kiezen uit welke zondag je komt: liever niet de eerste zondag van de maand, want dat is de drukste zondag.

Online bestellen is natuurlijk altijd rustiger!

En verder.. wij blijven open zolang we het veilig kunnen. Teamleden met klachten blijven thuis en andere collega's vangen hun diensten op tot zij minimaal 24 uur klachtenvrij of negatief getest zijn. Daarnaast wassen we vaak onze handen en houden we 1,5m afstand. Doe jij hetzelfde als je naar de winkel wil komen? Dan kunnen we hopelijk samen veilig de winter door!

Musetta
Eigenaar Musjes Kinderwinkel


  • Nieuw aangekomen

  • Verkoop

  • Meest verkochte producten

  • Populair

Nieuw aangekomen
Verkoop
Meest verkochte producten
Populair
Registreren Forgot?