opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

LennyUpGrade Carrier Basic Line Purple

Lenny Lamb Draagdoeken,101932/202003
135,65
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Na je kindje 9 maanden te hebben mogen dragen en voeden met je lijf is er geen enkele reden om dat na de bevalling niet meer te doen. Comfort, geborgenheid en heel gezond voor moeder en kind. Het dragen van je kindje doe je natuurlijk wel veilig en met klasse. De dragers van LennyLamb zijn zeer sterk, lekker zacht en geweldig stijlvol. Met een beetje oefening draag je met gemak je kindje op je buik of rug en je hebt je handen vrij om een broodje te smeren, te winkelen, of je andere kinderen te vermaken. Daarnaast biedt het dragen van je kindje een veilig en geborgen plekje om de wereld te leren kennen en kan je kindje meekijken uit moederschoot.

Deze LennyUpGrade carrier is geschikt vanaf 3,5KG tot 2KG. De drager heeft twee draagposities - voorkant vanaf de geboorte en op de rug vanaf de vierde maand. De aanpassing van het paneel en de schouderbanden zorgen voor een perfecte pasvorm en een correcte, ergonomische positie van het kind in elke ontwikkelingsfase.
Extra informatie
Lenny Lamb Draagdoeken

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items