Eten en Drinken

  1. Een sjaal onder de jas zorgt voor een warme hals. Best noodzakelijk in de winter. Maar een reguliere sjaal geeft ook een dikke knoop die niet perse lekker zit onder een jas. Met de Tube Scarf is dat probleem verleden tijd. De scarf bestaat uit een laag katoen met tof printje en een laag velour voor de warmte. Goed om samen met de bijpassende muts te combineren met een leuke jas!

    De zomers zijn lang en kleurrijk en met de kleding van Maxomorra worden ze nog fijner. Maxomorra produceert haar collecties met de allergrootste zorg voor comfort, kleurgebruik en kwaliteit voor de kinderen die het dragen. Daarnaast werken ze ook hard om ervoor te zorgen dat de levens van diegene die de kleding maakt ten goede gekeerd worden. Alle kleding is GOTS gecertificeerd: dit betekent dat het gemaakt is van biologisch katoen, veilig geverfd voor mens en milieu en dat er hoge eisen gesteld worden aan fairtrade handel. Meer info
  2. Maxomorra: het Zweedse merk met vroijke kleuren, zachte organic stoffen en supervrolijke ontwerpen. Ook deze collectie van Maxomorra staat weer bol van de kleurrijke printjes. Heerlijk zachte jumpsuits, jurkjes, shirts en nog veel meer in kleurrijke sferen.

    Fijne ronde sjaal voor de koude dagen, leuk om te matchen! Meer info