BORA Bamboe beker Go out and play (met tuit)

Schrijf de eerste review over dit product

Bamboe beker met de leukste vriendjes. Maak van elk drinkmoment een feestje.

Een complete set van beker en tuit zodat je de beker van klein tot groot kunt gebruiken. Ideaal voor onderweg, de picknick en/of vakantie.
De tuit en rietjes zijn gemaakt van flexibel siliconen. De siliconen tuit en herbruikbare rietjes kun je ook met andere bekers en glazen gebruiken wel zo makkelijk voor als je bamboe beker in de vaatwasser zit.

Hoewel de bamboe beker stevig is en lang mee gaat, is hij niet onbreekbaar. De beker zal niet splinteren als glas of keramiek maar kan breken of scheuren als het op een harde ondergrond op ongelukkige manier valt. Toezicht van een volwassenen voor kinderen onder de 3 jaar is aangeraden.

Deze beker mag in de vaatwasser maar NIET in de magnetron.
Beker: 45% bamboevezel, 20% maispulver, 4.5% houtvezels, 30% melamine, 0,5 polyamide (BPA en ftalaten vrij)
Tuit en rietjes: 100% voelselveilig siliconen (BPA en ftalaten vrij)

Over BORA:
In 2002 behaalde ze cum laude haar diploma aan de willem de kooning academie. Sindsdien illustreert ze in opdracht voor tijdschriften en boeken zowel voor Nederlandse als buitenlandse uitgeverijen. Ze doet opdrachten voor kinderboeken, educatieve boeken, tijdschriften en reclamemateriaal. Sinds 2010 heeft ze een passie ontdekt in het ontwerpen van patronen voor stoffen en het vervaardigen van projecten met door haar ontworpen stoffen. In 2018 kwamen hier de prachtige bekers en kaarten bij, die wij als Musjes graag verkopen!

Beschikbaarheid: Op voorraad

♥ 9,95
Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

Klanten die dit item kochten, kochten ook