opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Kiki Speenfles 325ml Aqua Sleeve

Pura,100427/201708
19,50 14,62 U bespaart: 25%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
De RVS tuitfles van Pura is de perfecte drinkfles voor kinderen. De fles is veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Door de mogelijkheid van het verwisselen van de dop kan de fles meegroeien met het kind door de verwisselbare doppen. De fles wordt geleverd met een siliconen speen, een reisdop en een siliconen hoes in verschillende kleuren. De kleur RVS heeft geen siliconen hoes.
Het rietje bestaat uit twee onderdelen en kan hierdoor op twee manieren gebruikt worden: het rietje zorgt ervoor dat uw kind kan drinken met de fles rechtop, het rietje kan echter ook verwijderd worden waardoor alleen het mondstuk overblijft, hierdoor kan er gedronken worden door de fles schuin te gebruiken.

De fles kan gebruikt worden om drinken mee in te vriezen. Gebruik dan de siliconen afsluitdisk, deze is apart verkrijgbaar. Draai de dop niet te vast en doe de fles niet te vol. Als je de fles te vol doet, kan deze vervormen. Dit komt doordat de vloeistof uitzet als ze bevriest. (Niet meer dan 250 ml in de 325 ml fles)

Let op, de reisdop zorgt niet voor 100% lekdichtheid, fles rechtop houden of gebruik de afsluitdisk.

Inhoud: 325 ml
Interne volume markering: 250 ml
Totale capaciteit: 325 ml
Afmeting: 5,7 x 19,6 cm
Gewicht: 182 gr
Vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood
Veilige anti-bacteriële medische kwaliteit siliconen
Extra informatie
Pura

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items