opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Waterfles Beer Ochre

Fabelab,100567/202103
22,95
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Fabelab's nieuwe waterfles - Beer - is perfect om mee te nemen voor onderweg of naar school. De waterfles is gemakkelijk voor de kleintjes om te gebruiken en uit te drinken met de gemakkelijke maar veilige opening die voorkomt dat de waterfles in de schooltas opengaat. Er is een drinktuit toegevoegd voor veilig drinken en deze past perfect in de zijkanten van onze nieuwe grote rugzakken.

De waterfles heeft een inhoud van 320 ml en is gemaakt van roestvrij staal 18/8 en BPA-vrije PP-siliconen. De waterfles houdt dranken 24 uur koud en 12 uur warm en ontvangt noch geeft smaak af bij gebruik.

Gebruik:
Was de waterfles in koud of warm water met een zachte spons of borstel om de binnenkant schoon te maken. Houd de waterfles schoon om geurtjes te voorkomen en bewaar de waterfles zonder vastgeschroefd deksel voor een optimale droging.
Voor een grondige reiniging kun je de waterfles 30 minuten vullen met heet water met 10% azijn en tenslotte schoonmaken met schoon water en een zachte borstel.
Gebruik het niet voor koolzuurhoudende dranken, zoute soepen enz.
Gebruik het niet in de magnetron, oven, fornuis of open vuur.
Maak de waterfles niet schoon in de vaatwasser, dit vermindert het thermische effect.
Gebruik geen schuurmiddelen of schuurmiddelen.
Zet de fles niet in de koelkast.

7,3 x 7,3 x 16 cm 320 ml

Buiten: 309 roestvrij staal
Binnen: 316 roestvrij staal
Dop: PP
Extra informatie
Fabelab

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items