opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Lunchbox Ochre

Fabelab,100560/202103
53,95 40,46 U bespaart: 25%
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
Deze lunchbox is een milieuvriendelijk alternatief voor plastic bakjes. Deze Lunchbox is een food-grade goedgekeurde 18/8 roestvrijstalen container - ideaal voor sandwiches, fruit, salades en snacks. De lunchbox heeft een tussenschot en een BPA-vrije siliconen ring in het deksel, die luchtdicht afsluit.

De oprichter van Fabelab, Michaela Weisskirchner-Barfod, heeft de Scandinavische ontwerpprincipes omarmd en inspiratie gehaald uit haar twee jonge meisjes, die altijd op zoek zijn naar doelgerichte en fantasierijke dingen. Vanuit onze studio in Kopenhagen ontwerpen ze innovatieve, hoogwaardige en verantwoorde designproducten voor elk gezin. De producten zijn gemaakt voor multifunctioneel gebruik en groeien met het gezin mee, terwijl ze onderweg verhalen en herinneringen verzamelen. Ze hechten veel waarde aan kwaliteit en functionaliteit in elk product dat ze ontwerpen, op die manier zorgen ze voor een lange levensduur van de producten.

Duurzaam ontwerpen gaat voor Fabelab over het gebruik van de juiste materialen en zorgen voor een lange levensduur van de producten. Sinds het merk werd opgericht in Kopenhagen, heeft Michaela zich ingespannen om altijd een duurzame benadering van elk gemaakt product te behouden. Elke dag denken ze na over welke veranderingen we kunnen doorvoeren om nog duurzamer te worden, omdat we willen dat de wereld een betere plek wordt voor de toekomstige generaties.

Gebruik: We raden aan om de broodtrommel niet in de vaatwasser te doen, maar met de hand af te wassen met warm water en zeep. Zet de lunchbox niet in de magnetron.
Afmetingen: 16x11x5.5cm
Extra informatie
Fabelab

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
53,95 40,46