Onderkleding

 1. Maxomorra: het Zweedse merk met vroijke kleuren, zachte organic stoffen en supervrolijke ontwerpen. De lentecollectie 2017 van Maxomorra staat weer bol van de kleurrijke printjes. Heerlijk zachte jumpsuits, broekjes, longsleeves en nog veel meer in heerlijke lentesferen!

  Heerlijk zacht broekje van Maxomorra met lenteprintje. Meer info
 2. Een heerlijke lente en zomer met de zomercollectie van MUS® Meer info
 3. Een heerlijke lente en zomer met de zomercollectie van MUS® Meer info
 4. Villervalla is een Zweeds merk dat staat voor eerlijke, comfortabele kleding die ook nog een super leuk staat. Met de kleurrijke printjes en soepele stoffen bereiken ze dit met alle kledingstukken die ze maken. Het wordt allemaal onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt en de kleren worden geproduceerd zonder toevoegingen van schadelijke stoffen.

  Heerlijk soepel broekje van Villervalla gemaakt van 95% katoen en 5% elastane, OEKO-TEX. Meer info
 5. Normale prijs: ♥ 39,95

  Special Price ♥ 19,97

  Het Deense merk Smafolk is staat bol van de kleuren en te gekke printjes zoals dieren, voertuigen en hun welbekende appeltjes. De goede kwaliteit en het Oekotex 100 standard keurmerk maken het een verantwoord, duurzaam merk. Alle kleding is zacht en comfortabel, wat het heerlijk maakt voor baby's om de in te slapen en de wereld te ontdekken. Voor grotere kinderen is het lekker soepel om in te spelen, voldoende bewegingsvrijheid en de stretch in de stof maakt dat het comfortabel zit en geen belemmering geeft tijdens het spelen.

  Prachtig swierig rokje van Smafolk, de Tule is zilver met daaronder een prachtig babypinguin printje. Meer info
 6. Maxomorra: het Zweedse merk met vroijke kleuren, zachte organic stoffen en supervrolijke ontwerpen. De herfstcollectie van Maxomorra staat weer bol van de kleurrijke printjes. Heerlijk zachte jumpsuits, broekjes, longsleeves en nog veel meer in heerlijk herfstsferen!

  Een super zachte velour broek van Maxomora. Meer info
 7. Maxomorra: het Zweedse merk met vroijke kleuren, zachte organic stoffen en supervrolijke ontwerpen. De herfstcollectie van Maxomorra staat weer bol van de kleurrijke printjes. Heerlijk zachte jumpsuits, broekjes, longsleeves en nog veel meer in heerlijk herfstsferen!

  Een super zachte velour broek van Maxomora. Meer info
 8. Maxomorra: het Zweedse merk met vroijke kleuren, zachte organic stoffen en supervrolijke ontwerpen. De herfstcollectie van Maxomorra staat weer bol van de kleurrijke printjes. Heerlijk zachte jumpsuits, broekjes, longsleeves en nog veel meer in heerlijk herfstsferen!

  Een super zachte velour broek van Maxomora. Meer info
 9. Een heerlijke lente en zomer met de zomercollectie van MUS® Meer info