opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Legging Cuffs Whale

Maxomorra,100754/202101
16,90
maat_eu
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Een jurkje dragen in de winter wordt geen enkel probleem met deze warme sweat-leggings van Maxomorra. Wat dikker en toch heerlijk zacht en soepel en zonder afzakkerij als met een maillot. En natuurlijk de perfecte match met de jurkjes van Maxomorra omdat de kleuren perfect passen bij de printjes en biezen.

Maxomorra valt ruim. Hou de lengte van je kindje aan bij het kiezen van de maat. Is je kindje 100cm, dan zal maat 98/104 nog ruimschoots groot genoeg zijn om in te groeien. Groter bestellen raden we af.

Koude sombere winters worden kleurrijk met de kleding van Maxomorra. Maxomorra produceert haar collecties met de allergrootste zorg voor comfort, kleurgebruik en kwaliteit voor de kinderen die het dragen. Daarnaast werken ze ook hard om ervoor te zorgen dat de levens van diegene die de kleding maakt ten goede gekeerd worden. Alle kleding is GOTS gecertificeerd: dit betekent dat het gemaakt is van biologisch katoen, veilig geverfd voor mens en milieu en dat er hoge eisen gesteld worden aan fairtrade handel.
Extra informatie
Maxomorra

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items