opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Legging Rabbit

Maxomorra,100769/202101
17,90
maat_eu
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Wil je een effen jurkje of rokje laten knallen? Kies dan een van de Maxomorra leggings met printje voor eronder. Ze zitten heerlijk, zakken niet af zoals een maillot en zijn leuk te matchen! En deze leggings zijn gemaakt van sweaterstof... lekker warm dus op koude dagen!

Maxomorra valt ruim en deze zippersuits vallen nog eens extra ruim zodat je er echt heerlijk in kan wonen. Hou de lengte van je kindje aan bij het kiezen van de maat. Is je kindje 100cm, dan zal maat 98/104 nog ruimschoots groot genoeg zijn om in te groeien. Groter bestellen raden we af.

Koude sombere winters worden kleurrijk met de kleding van Maxomorra. Maxomorra produceert haar collecties met de allergrootste zorg voor comfort, kleurgebruik en kwaliteit voor de kinderen die het dragen. Daarnaast werken ze ook hard om ervoor te zorgen dat de levens van diegene die de kleding maakt ten goede gekeerd worden. Alle kleding is GOTS gecertificeerd: dit betekent dat het gemaakt is van biologisch katoen, veilig geverfd voor mens en milieu en dat er hoge eisen gesteld worden aan fairtrade handel.
Extra informatie
Maxomorra

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items
17,90