opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Welkom op onze vernieuwde website. Omdat jouw wachtwoord beveiligd was opgeslagen op de oude website is deze niet meeverhuisd. Druk op Wachtwoord Vergeten om weer toegang te krijgen!

Scarf Tube Velour Jeep Adventure

Maxomorra,100272/201904
13,90
Sjaals
Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Verzendmethode
Post NL:
3,95
Levertijd:
1 - 2 dagen
Een sjaal onder de jas zorgt voor een warme hals. Best noodzakelijk in de winter. Maar een reguliere sjaal geeft ook een dikke knoop die niet perse lekker zit onder een jas. Met de Tube Scarf is dat probleem verleden tijd. De scarf bestaat uit een laag katoen met tof printje en een laag velour voor de warmte. Goed om samen met de bijpassende muts te combineren met een leuke jas!

De zomers zijn lang en kleurrijk en met de kleding van Maxomorra worden ze nog fijner. Maxomorra produceert haar collecties met de allergrootste zorg voor comfort, kleurgebruik en kwaliteit voor de kinderen die het dragen. Daarnaast werken ze ook hard om ervoor te zorgen dat de levens van diegene die de kleding maakt ten goede gekeerd worden. Alle kleding is GOTS gecertificeerd: dit betekent dat het gemaakt is van biologisch katoen, veilig geverfd voor mens en milieu en dat er hoge eisen gesteld worden aan fairtrade handel.
Maxomorra

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items