opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Hat Helmet Starfish

Maxomorra,101091/202101
14,90 8,94 U bespaart: 40%

hoofdomtrek

Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Heerlijk mutsje gemaakt met 1 laagje katoen en 1 laagje velour. Omsluit het hoofdje mooi en houdt de oortjes beschermd tegen harde wind. Met de koordjes knoop je het vast onder het kinnetje zodat het mutsje mooi blijft zitten en niet zomaar afgaat.

De Maxomorra mutsjes vallen ruim valt ruim. Maat 40/42cm past doorgaans de eerste 8 maanden. De maat 44/46cm past vanaf een maand of 6 tot zeker 1,5 jaar. De maat 48/50cm past vanaf een jaar, vaak tot 3 jaar, soms zelfs langer.

De zomers zijn lang en kleurrijk en met de kleding van Maxomorra worden ze nog fijner. Maxomorra produceert haar collecties met de allergrootste zorg voor comfort, kleurgebruik en kwaliteit voor de kinderen die het dragen. Daarnaast werken ze ook hard om ervoor te zorgen dat de levens van diegene die de kleding maakt ten goede gekeerd worden. Alle kleding is GOTS gecertificeerd: dit betekent dat het gemaakt is van biologisch katoen, veilig geverfd voor mens en milieu en dat er hoge eisen gesteld worden aan fairtrade handel.
Extra informatie
Maxomorra

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items