Maxomorra Zippersuit Classic Submarine

Schrijf de eerste review over dit product

Heerlijk warm loungen met zo'n heerlijke onesie van Maxomorra. Lekker los vallend zodat ie ook gemakkelijk over gewone kleding gedragen kan worden als het in eens koud wordt. En met een lange ritssluiting zodat ie zo uit is als je kind moet plassen. De favoriete pakken van veeeeele kindertjes inmiddels!

Maxomorra valt ruim en deze zippersuits vallen nog eens extra ruim zodat je er echt heerlijk in kan wonen. Hou de lengte van je kindje aan bij het kiezen van de maat. Is je kindje 100cm, dan zal maat 98/104 nog ruimschoots groot genoeg zijn om in te groeien. Groter bestellen raden we af.

Koude sombere winters worden kleurrijk met de kleding van Maxomorra. Maxomorra produceert haar collecties met de allergrootste zorg voor comfort, kleurgebruik en kwaliteit voor de kinderen die het dragen. Daarnaast werken ze ook hard om ervoor te zorgen dat de levens van diegene die de kleding maakt ten goede gekeerd worden. Alle kleding is GOTS gecertificeerd: dit betekent dat het gemaakt is van biologisch katoen, veilig geverfd voor mens en milieu en dat er hoge eisen gesteld worden aan fairtrade handel.

Beschikbaarheid: Op voorraad

♥ 59,90

* Verplichte velden

♥ 59,90
Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

Klanten die dit item kochten, kochten ook