opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?

Jonkvrouw (Say Chic)

WALKYTALKIES,100337/201801
7,95

maat_eu

Of betaal in 3 termijnen zonder extra kosten Meer info
Zet op wensenlijst
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
WALKYTALKIES is een vrolijke famlie sokpoppen, ook voor blije voetjes. Twee in een dus: een vrolijke sokpop en een hippe kindersok.WALKYTALKIES zijn bedacht en ontworpen door grafisch ontwerper Nelleke van der Burg. Zij haalde de inspiratie voor WALKYTALKIES uit de haar eigen kinderen. Als je een sokpop maakt, heb je geen sok meer en vice versa. Dat moet toch samen kunnen gaan!De oplossing was even verrassend als simpel: gebruik de complete sok voor het ontwerp van een karakter.Ogen op de wreef, mond op de voetzool en een lijfje op het been. Duim in de hiel en talken maar!Niet alleen WALKYTALKIES hebben 2 functies. Het label ook. Gebruik de verpakking als decor voor je eerste WALKYTALKIES-avontuur!Het label is gedrukt op stevig karton. Zet het neer en klaar is je eerste achtergrond. Zo vaar je mee op de zeven zeeën, ga je terug in de riddertijd, zweef je door het magische bos of ben je plotseling aan het speuren in de grote stad.

In het kasteel van jonkvrouw Say CHIC! is iedereen welkom. Schuif gezellig aan bij de open haard voor een vers kopje thee, niet morsen en drink met je pink omhoog, want deze sokpop houdt van deftig.
Extra informatie
WALKYTALKIES

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items