Zwemkleding

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Deze schattige zwemshort is perfect om rond te spetteren! Prachtig zwart/wit met een vosje op de billen!

  Gemaakt van 85% polyester, 15% spandex. Meer info
 2. Maak je op voor het zwembadplezier of dagen aan het strand in dit schattige zwempak! Het zwempak heeft zowel voor als achter details waadoor het een te schattig en uniek pak is!

  Gemaakt van:
  Buitenkant: 85% polyester, 15% spandex
  Binnenkant voorpaneel: 100% polyester Meer info
 3. Deze schattige zwemtop is perfect om in het zwembad te zwemmen of op het strand te spelen. Gestreept zwart/wit met een prachtige opdruk van een vos!

  Gemaakt van 85% polyester, 15% spandex. Meer info
 4. Deze schattige zwemshort is perfect om rond te spetteren! Prachtig blauw met een vrolijke octopus op de billen!

  Gemaakt van 85% polyester, 15% spandex. Meer info
 5. Deze schattige zwemtop is perfect om in het zwembad te zwemmen of op het strand te spelen. Gestreepte blauwe en witte top met grote Octopus aan de voorzijde.

  Gemaakt van 85% polyester, 15% spandex. Meer info
 6. Maak je op voor het zwembadplezier of dagen aan het strand in dit schattige zwempak! Het zwempak heeft zowel voor als achter details waadoor het een te schattig en uniek pak is!

  Gemaakt van:
  Buitenkant: 85% polyester, 15% spandex
  Binnenkant voorpaneel: 100% polyester Meer info
 7. Normale prijs: € 36,00

  Special Price € 27,00

  Een Franse surfer die zich bezig houdt met UV-kleding voor kinderen: dat pakt in het geval van 4BB2 ontzettend gaaf uit! Grafisch opvallende prints, die gericht zijn op kinderen en op wat zij leuk vinden gecombineerd met materiaal dat de tere kinderhuid beschermd met UV A é Meer info
 8. Een Franse surfer die zich bezig houdt met UV-kleding voor kinderen: dat pakt in het geval van 4BB2 ontzettend gaaf uit! Grafisch opvallende prints, die gericht zijn op kinderen en op wat zij leuk vinden gecombineerd met materiaal dat de tere kinderhuid beschermd met UV A é Meer info
 9. Villervalla is een Zweeds merk dat staat voor eerlijke, comfortabele kleding die ook nog een super leuk staat. Met de kleurrijke printjes en soepele stoffen bereiken ze dit met alle kledingstukken die ze maken. Het wordt allemaal onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt en de kleren worden geproduceerd zonder toevoegingen van schadelijke stoffen.

  UV-suit van Villervalla met factor 50+ bescherming. Heerijk om in te spelen en te zwemmen. Gemaak van 80% polyamid en 20% elastane. Meer info
 10. Villervalla is een Zweeds merk dat staat voor eerlijke, comfortabele kleding die ook nog een super leuk staat. Met de kleurrijke printjes en soepele stoffen bereiken ze dit met alle kledingstukken die ze maken. Het wordt allemaal onder eerlijke arbeidsomstandigheden gemaakt en de kleren worden geproduceerd zonder toevoegingen van schadelijke stoffen.

  Fijne bikini met stoer haaienprintje! Meer info

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5