Kokadi Xmas

Schrijf de eerste review over dit product

Na je kindje 9 maanden te hebben mogen dragen en voeden met je lijf is er geen enkele reden om dat na de bevalling niet meer te doen. Comfort, geborgenheid en heel gezond voor moeder en kind.

Het dragen van je kindje doe je natuurlijk wel veilig en met klasse. De draagdoeken van Kokadi zijn zeer sterk, lekker zacht en geweldig stijlvol. Met een beetje oefening knoop je met gemak je kindje op je buik of rug en je hebt je handen vrij om een broodje te smeren, te winkelen, of je andere kinderen te vermaken. Daarnaast biedt het dragen van je kindje een veilig en geborgen plekje om de wereld te leren kennen en kan je kindje meekijken uit moederschoot. Met een goede knoop en een stijlvolle, draagkrachtige doek is het dragen van je kindje niet alleen comfortabel en handig, maar ook echt bijzonder stijlvol. Kokadi Xmas is gemaakt van 50% katoen, 25% hennep en 25% linnen en jacquard geweven.. De jacquard weving zorgt voor precies de juiste rek en stevigheid die je nodig hebt om veilig en comfortabel te knopen. Het zachte katoen gecombineerd met het draagkrachtige hennep en linnen maakt de Kokadi een zeer draagkrachtige en zachte draagdoek. Geschikt van geboorte tot 'zelluf lopen'.
,br> De draagdoek wordt geleverd in draagtas en uitgebreide handleiding waarin 7 verschillende draagmanieren worden uitgelegd.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: ♥ 119,00

Special Price ♥ 59,50

* Verplichte velden

Normale prijs: ♥ 119,00

Special Price ♥ 59,50

Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

Klanten die dit item kochten, kochten ook