Lenny Lamb Draagdoeken LennyUp Carrier Basic Line Tourmaline

Schrijf de eerste review over dit product

Na je kindje 9 maanden te hebben mogen dragen en voeden met je lijf is er geen enkele reden om dat na de bevalling niet meer te doen. Comfort, geborgenheid en heel gezond voor moeder en kind. Het dragen van je kindje doe je natuurlijk wel veilig en met klasse. Met een ergonomische drager van Lennylamb draag je je kindje heel dichtbij op je buik of vrolijk meekijkend op je rug.

De LennyUp is een verstelbare drager die meegroeit met je kind. De drager vormt zich geweldig om een baby en zit daarnaast voor de ouder ook nog een heel comfortabel. De drager is te gebruiken vanaf 3,5 kg (pasgeboren) tot 20 kg (peuter/kleuter).

Het rugpand is te versmallen zodat hij de spreidbreedte van pasgeboren babybeentjes kan ondersteunen. Het versmallen gaat eenvoudig door een klittenband los te halen, de tunnel op te schuiven en weer aan te drukken op het klittenband. Ook de hoogte van het rugpand is aan te passen naar een kleine baby. Door middel van een gesp is het rugpand in hoogte verstelbaar. Aan de bovenkant van het rugpand zit een dubbele laag die bij een kleine baby op te vouwen is waardoor hij extra steun geeft aan het hoofdje, eventueel met het slaapkapje er extra in opgerold.
De rest van de drager lijkt erg op de andere SSC van Lennylamb. Heerlijk zachte draagdoekstoffen, een soepele, maar gevulde heupband die steun geeft maar niet drukt en goed gevulde zachte schouderbanden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

♥ 129,00

* Verplichte velden

♥ 129,00
Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

Klanten die dit item kochten, kochten ook