Maxomorra Zippersuit Raspberry

Schrijf de eerste review over dit product

Deze zippersuit is een fijne aanvulling op de garderobe van je kindje. Hij is lekker ruim, en is dus gemakkelijk aan te trekken, ook over andere kleding heen. Fijn als het afkoelt na een dag buiten spelen of na een dagje strand. Deze Onesie is niet alleen super handig, hij speelt ook heerlijk comfortabel. Kinderen zijn er gek op! De rits op de borst gaat gemakkelijk open en dicht, dus kinderen kunnen zo eenvoudig naar de toilet toe.

Maxomorra valt ruim. Hou de lengte van je kindje aan bij het kiezen van de maat. Is je kindje 100cm, dan zal maat 98/104 nog ruimschoots groot genoeg zijn om in te groeien. Groter bestellen raden we af.

De zomers zijn lang en kleurrijk en met de kleding van Maxomorra worden ze nog fijner. Maxomorra produceert haar collecties met de allergrootste zorg voor comfort, kleurgebruik en kwaliteit voor de kinderen die het dragen. Daarnaast werken ze ook hard om ervoor te zorgen dat de levens van diegene die de kleding maakt ten goede gekeerd worden. Alle kleding is GOTS gecertificeerd: dit betekent dat het gemaakt is van biologisch katoen, veilig geverfd voor mens en milieu en dat er hoge eisen gesteld worden aan fairtrade handel.

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Normale prijs: ♥ 59,90

Special Price ♥ 40,00

Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

  • This Item: Maxomorra Zippersuit Raspberry
  • TotsBots Zwemluier Mt 2 Little Star
    ♥ 15,95
Klanten die dit item kochten, kochten ook