Musjes Ticket VIP avond

Schrijf de eerste review over dit product

Wil jij een avond met een VIP-treatment gezellig shoppen onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes? Samen met vriendinnen, zussen of misschien toch je partner... En op alles wat je uitzoekt ook nog een toffe korting ontvangen? Zet dan 28 december 19.30 in je agenda en bemachtig snel je tickets!
Op 28 december van 19.30 tot 21.30 openen we de deuren voor iedereen die een speciaal VIP SALE Ticket heeft kunnen bemachtigen. We hebben maar een zeer gelimiteerd aantal beschikbaar dus wacht niet te lang! Als Tickethouder word je in de watten gelegd want deze avond schenken we wijntjes, sappen, koffie en thee natuurlijk aangevuld met zoete en hartige hapjes. Ook zit bij de VIP-treatment een toffe goodiebag voor elke tickethouder. En als klap op de vuurpijl: bij het afrekenen geven we ook nog een mooie korting op de herfst/wintercollecties van Maxomorra, 4funkyflavours en Villervalla van 25% en op het complete overige assortiment* 10% korting!
VIP SALE TICKETS kosten €5,- en zijn inclusief hapjes en drankjes, goodiebag (met in 2019 te besteden cadeaubon twv 5 euro) en korting op je complete aankoop. Reeds aangeschafte tickets worden niet teruggenomen, maar mogen wel overgedragen worden aan een derde.

*De korting geldt niet op reeds afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen, lectuur en etenswaren.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 5,00
Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

Klanten die dit item kochten, kochten ook