Winkelwagen

0

0 items - € 0,00

Nona Woven Wraps

Nona Woven Wraps is een Nederlands draagdoekmerk dat een co-productie is van Musetta, van Musjes en MevrouwMus, en Jessica van Draagkrachtig. Een beetje ons huismerk dus eigenlijk! Dat maakt het extra speciaal en maakt ook dat we natuurlijk heel trots zijn op de verschillende ontwerpen en kleurstellingen. En dat zijn er nogal wat! We hebben inmiddels een regenboog aan doeken uitgebracht, binnen 6 maanden tijd! Vier verschillende designs en nog een paar in de testfase.

Ons idee om stijlvolle, chique designs te maken en uit te brengen in zoveel mogelijk kleuren zodat er voor iedereen een passende geweven draagdoek is begint helemaal op zijn pootjes terecht te komen! En we zijn perfect binnen ons budget gebleven: €62,- voor een 100% katoenen geweven draagdoek waarmee je een baby tot een kleuter kan dragen maakt dat Nona Woven Wraps binnen de kortste keren meedoet op het wereld toneel!

En Nona Woven Wraps zit niet stil, we blijven doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe designs, maar ook andere garens. Zo komt er een wat dunnere weving, die gemakkelijker zachter is bijvoorbeeld. Ook testen we linnen- en wolblends. Ook hebben we succesvol de Ballon Ballen geintroduceerd en mag je meer speelse producten gaan verwachten de komende tijd!

Elke draagdoek en ringsling wordt geleverd met een uitgebreide instructie en een handige draagtas om de doek in op te bergen en mee te nemen. Het instructieboekje is ook in pdf te downloaden hier.