Kinderwagensloten

 1. Kinderwagens & buggy’s: ze kosten genoeg. In de speeltuinen, pretparken, dierentuinen, restaurants, zwembaden en andere gelegenheden is de buggy zone een makkelijk doel voor kwaadwillenden. Met de Stroller Lock kun je voortaan rustig je wagen parkeren en genieten.

  En niet alleen je kinderwagen of buggy beveilig je met deze lock: ook het kinderfietsje, een rolstoel, rugtas en ga zo maar door. Bevestig het aan zichzelf, aan een andere wagen, aan de wagen, aan een paal, hek: de mogelijkheden zijn legio.

  Hoe het werkt
  Vooral: simpel! De Lock zit namelijk gewoon al op je kinderwagen (waar je maar wilt). Je trekt het koord eruit, haalt het door een hek, een paar tassen, een andere wagen, wat je maar wilt en dan steek je de bovenkant van het koord weer in de kikker. Draai de cijfers willekeurig en voila: alles is op slot. Om te openen kies je de juiste cijfertjes achterop het beestje en met een druk op de knop wordt in een keer de hele kabel ingetrokken. Geen gedoe dus! Bovendien helemaal geschikt voor mama's, zelfs die met moederschapsdementie, want de code kun je zelf instellen. Meer info
 2. Tas veilig? Wel met de B-Hook van BuggyGuard. Hang de haak met je tassen aan de kinderwagen en niemand kan ze zomaar meer meenemen. De B-Hook hang je ook met gemak aan een winkelwagen, fiets, rugzak & meer om je tassen veilig te stallen. En ook je rugtas en de kinderwagen zelf maak je veilig vast met deze haak!

  - Hoogste kwaliteit, super lichtgewicht aluminium.
  - Past op elke wagen, makkelijk in gebruik.
  - Cijfercombinatie zelf te bepalen
  Non-slip foam greep: haak glijdt niet weg

  De B-Hook is echt een super handige haak, heel 'mama vriendelijk'. Natuurlijk ook bedacht door een mama! Het gemak: het is hele stevige haak, waardoor meerdere (zware) tassen prima aan je wagen kunnen hangen. Je duwt als het ware de tasjes in de haak, wat erg gebruikersvriendelijk is. Naar wens zet je de haak op slot, zodat je als mama niet meer op alles hoeft te letten (ook al hebben we zelfs ogen achter in ons hoofd en een moederinstinct, soms is het helaas niet genoeg!)

  Er zijn verschillende locks en haken op de markt, deze is simply the best. We raden het aan voor je tassen, maar de haak kun je ook gebruiken om de wagen/buggy op slot te zetten. Er moet dan wel een hek o.i.d dicht in de buurt staan! (Een lock is in zo'n geval meer aan te raden). Meer info