Buggyguard S-Lock Piggy

Schrijf de eerste review over dit product

Kinderwagens & buggy’s: ze kosten genoeg. In de speeltuinen, pretparken, dierentuinen, restaurants, zwembaden en andere gelegenheden is de buggy zone een makkelijk doel voor kwaadwillenden. Met de Stroller Lock kun je voortaan rustig je wagen parkeren en genieten.

En niet alleen je kinderwagen of buggy beveilig je met deze lock: ook het kinderfietsje, een rolstoel, rugtas en ga zo maar door. Bevestig het aan zichzelf, aan een andere wagen, aan de wagen, aan een paal, hek: de mogelijkheden zijn legio.

Hoe het werkt
Vooral: simpel! De Lock zit namelijk gewoon al op je kinderwagen (waar je maar wilt). Je trekt het koord eruit, haalt het door een hek, een paar tassen, een andere wagen, wat je maar wilt en dan steek je de bovenkant van het koord weer in de kikker. Draai de cijfers willekeurig en voila: alles is op slot. Om te openen kies je de juiste cijfertjes achterop het beestje en met een druk op de knop wordt in een keer de hele kabel ingetrokken. Geen gedoe dus! Bovendien helemaal geschikt voor mama's, zelfs die met moederschapsdementie, want de code kun je zelf instellen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

♥ 24,95
Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

  • This Item: Buggyguard S-Lock Piggy
  • Buggyguard B-Hook Wit
    ♥ 14,95
Klanten die dit item kochten, kochten ook