Over Ons

Ik ben Musetta Blaauw en ik ben de eigenaar van Musjes Kinderkleding, een winkel in Groningen met kleurrijke kleding, handige accessoires, ergonomische draagdoeken en dragers en vrolijke stoffen per meter. Ik zoek de hele wereld af voor een mooi assortiment dat bol staat van kleur, comfort en gebruiksgemak. Het assortiment in de winkel is natuurlijk ook online te koop: de babykleding, kinderkleding en handige accessoires vind je op Musjes.com. De kleding in de volwassen maten, de stoffen en de draagdoeken en ergonomische dragers vind je op MevrouwMus.com. Bij beide winkels shoppen? Dat is geen probleem, je kan je winkelwagentje meenemen en alles in een keer afrekenen en gezamelijk laten verzenden!

Ik ben moeder van 4 kinderen, twee dochters (2006 en 2016) en twee zoons (2008 en 2010). Mijn kinderen zijn, samen met de kinderen die ik in de winkel zie en spreek, mijn inspiratie voor wat ik inkoop. Kleding moet aansluiten bij de belevingswereld van degene die het draagt. Daarom zoek ik kleding uit met vrolijke kleuren en aansprekende printjes. Daarnaast moet de kleding lekker zitten zodat kinderen niet geremd worden in hun bewegingsvrijheid. Spelend de wereld ontdekken! 

Ik ben trots op het assortiment dat ik nu kan aanbieden, maar ik blijf mijn ogen en oren openhouden voor de leukste merken en vrolijkekleding. Graag reis ik af naar vakbeurzen in Scandinavië om de nieuwste, kleurrijke merken naar Nederland te halen! Elk seizoen zeker wel één nieuw merk! Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Groetjes, Musetta
Eigenaar Musjes Kinderkleding, Musjes.com en MevrouwMus.com