Petit Monkey Nachtlampje Triceratops Blue

Schrijf de eerste review over dit product

Petit Monkey is een fris nieuw Nederlands merk. Petit Monkey brengt prachtig geïllustreerd speelgoed en toffe kinderkamer accessoires. Ze ontwikkelen artikelen die perfect passen binnen de kinderwereld, ze zijn kleurrijk, illustratief, ze stimuleren hun fantasie én maken bovenal blij.

Welkom in het dino-tijdperk bij Petit Monkey. Dit nachtlampje Triceratops blue is mooi en functioneel voor de kinderkamer. Deze stoere maar vriendelijke dino staat je kleintje bij in de nacht, op vakantie of tijdens een logeerpartij. Het nachtlampje is mooi als decoratie op de kinderkamer en een perfect kraamcadeau.

Het nachtlampje gaat na circa 60 minuten vanzelf uit om energie te besparen en werkt op 3 x LR44 batterijtjes welke zijn bijgesloten. De levensduur van deze batterijen is ongeveer 18 uur, daarna zal het licht minder fel worden. Het LED lampje wordt absoluut niet warm en is 100% kindvriendelijk. Nachtlampje Triceratops is gemaakt van 100% PVC, BPA & phthalate vrij en CE gecertificeerd. Verpakt in een mooie bijpassende verpakking.

Beschikbaarheid: Op voorraad

♥ 12,95
Regelmatig tezamen aangekocht

Klanten die dit product kochten, kochten gewoonlijk de volgende combinatie van items.

Klanten die dit item kochten, kochten ook