opc_loader

Wensenlijst

Schrijf je nu in en ontvang onze Mussenpost!

Binnenkort een dagje shoppen? Wist je dat je in Groningen naar Musjes Kinderwinkel toe kan voor ca 180m2 aan kleurrijke kleding, innovatief speelgoed, ergonomische dragers en natuurlijke verzorging? Zien we je gauw?
Check je Mandje
Pick and Pack

Pick and Pack

Pick & Pack werd in 2008 opgericht in Zweden, Scandinavië. Hier is met liefde en passie het DNA van het merk gecreëerd. In 2019 verhuisde het merk naar Amsterdam, Nederland. De eigenaren, Thomas & Irmgard, hebben elkaar 25 jaar geleden ontmoet in de tassenbusiness en werkten voor 's werelds bekendste merken. Ze vinden gevoel voor humor en stijl belangrijk in het leven en willen graag kinderen blij maken met hun producten.

De buitenkant van alle Pick & Pack tassen is vervaardigd uit gerecycled polyester en vegan leer. Het gerecyclede polyester bestaat uit 90% hergebruikte plastic waterflessen genaamd RPET (Recycled Pet Bottles). In vergelijking met gewone polyester stoffen heeft dit materiaal een 70% lager energieverbruik, 86% lager waterverbruik en 75% lagere ecologische voetafdruk. Het wordt vervaardigd door een betrouwbare partner in Azië. De onderkant van de Pick & Pack tassen en enkele details zijn gemaakt van vegan leer. Voor dit leersoort wordt geen dierlijke producten gebruikt bij de productie en het heeft minder impact op het milieu.

Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 4 (van de 4 artikelen). Resultaat:1